• 瀏覽: 406,592
  • 回覆: 1,454
  • 追帖: 8
+36
本主題由 YanNessIsMe 於 2023-6-3 23:19 關閉
呢個仆街死唔斷氣,又黎福核,睇下佢呢次又點輸

https://hd.stheadline.com/news/r ... -郭卓堅再提覆核-贏面小但唔做點知唔得

七欖.拆局︱兩項特事特辦安排‎ 顯防疫政策「自行散功」?
https://www.hk01.com/article/833 ... utm_medium=referral
病毒變種危機!接收最新疫情警報,立刻下載App:https://hk01.app.link/LG71h8MfUbb

🐴💩,條🐛及一班忠粉睇到激鬼死🤣🤣🤣

國際金融中心散哂就知林鄭的功過。

淋病巳收皮!
但有條1450🐛又想再吹棒淋病

引用:
原帖由 eman666 於 2022-11-14 21:57 發表
淋病巳收皮!
但有條1450🐛又想再吹棒淋病
人家鳩UP一下姐,又唔駛太認真,根本而家林鄭都無討論價值啦

睇睇佢而家只係得閒去買下送行下街,唔好講大灣區代理人啦

就連政恊都無佢份就知,最撚叻咪就係做女主角咯,人家話佢做中國最大果個都得啦

講下唔撚比啊重點係講完果個人自己唔笑個下好MA

自己唔覺得尷尬,尷尬的就是別人

都明撚知大陸一定釋法架啦,洋狗就係要人家屌佢先得醒,無撚計

無撚同我講話又再次試中央個底線啦,試佢老母咩,洋鬼子都柒柒下

如果呢個特首係林鄭我就唔敢講,因為......哈哈~講多都晒撚氣

引用:
原帖由 上環 於 2022-11-28 18:57 發表

無撚同我講話又再次試中央個底線啦,試佢老母咩,洋鬼子都柒柒下

如果呢個特首係林鄭我就唔敢講,因為......哈哈~講多都晒撚氣
理髮界山頭林立,根深蒂固,是時侯整治包括劣正屍在內的所有暗黃了,希望比家超同阿爺唔好做少少做算數!
家超啱啱講執業資格,如果腥港同大陸專業人士也可以在鷹國,尾國無任何限制而執業,都幾公平嘅!   
否則就真看不出洋劣師如何無腥港資格都可以馬上開工!

引用:
原帖由 lawo 於 2022-11-28 19:27 發表

理髮界山頭林立,根深蒂固,是時侯整治包括劣正屍在內的所有暗黃了,希望比家超同阿爺唔好做少少做算數!
家超啱啱講執業資格,如果腥港同大陸專業人士也可以在鷹國,尾國無任何限制而執業,都幾公平嘅!
咁睇啦,我相信大陸都只係呢一次會釋法,唔會有太大動作,因為一郁司法界香港一定地震

唔可以話郁就郁,但只要係香港司法一掂到亞爺條線,亞爺就唔會比面即趙鳩班鬼

國際上都係咁啦,亞爺只要覺得係有理,就一定會據理力爭,因為今時唔同往日

引用:
原帖由 上環 於 2022-11-28 19:36 發表

咁睇啦,我相信大陸都只係呢一次會釋法,唔會有太大動作,因為一郁司法界香港一定地震

唔可以話郁就郁,但只要係香港司法一掂到亞爺條線,亞爺就唔會比面即趙鳩班鬼

國際上都係咁啦,亞爺只要覺得係有理,就一定會據理力爭,因為今時唔同往日
希望能大整改,唔駛再聽優獸少年,罰二千五,唔排除路過或玩下的超越正常人認知的假髮傑作!

引用:
原帖由 lawo 於 2022-11-28 19:47 發表

希望能大整改,唔駛再聽優獸少年,罰二千五,唔排除路過或玩下的超越正常人認知的假髮傑作!
我都唔想聽到啊,睇下早幾日單612基金,只係罰錢,最多都係4千,小過無帶口罩,死未

至於你講的,一個字,(難)因為一國二制關係,亞爺做多左,一定比外國呱呱嘈,所以先會有咁局面!

引用:
原帖由 上環 於 2022-11-28 19:36 發表

大家都睇穿肥佬想玩咩野
佢最後剩餘價值,並唔係認為搵個洋律師就甩到身
係想將單CASE國際化,擺上枱面
等國際關注呢單審判
目的就係為左做場大龍鳳
如果此例一開,其他人因國安法被檢控
個個都請洋律師仲得了

引用:
原帖由 上環 於 2022-11-28 18:57 發表

林粉們而家睇到二任特首有乜分別未

未既話講多一次,就係速度同擔當,上一任處事船頭驚鬼,船尾驚賊

咁既垃圾特首都重有班傻仔撐,無撚同我講什麼最佳女主角啦

呢D說話昆班蠢撚就得,講果個人唔怕人笑個下好,真係人唔笑狗都吠

我唔敢講現任做得一定比上任好,可以改變到香港D乜野

但現任最小敢擔當,呢個就係分別!!

引用:
原帖由 上環 於 2022-11-29 11:37 發表

林粉們而家睇到二任特首有乜分別未

未既話講多一次,就係速度同擔當,上一任處事船頭驚鬼,船尾驚賊

咁既垃圾特首都重有班傻仔撐,無撚同我講什麼最佳女主角啦

呢D說話昆班蠢撚就得,講果個人唔怕人笑個下好,真係人唔笑狗都吠

我唔敢講現任做得一定比上任好,可以改變到香港D乜野

但現任最小敢擔當,呢個就係分別!!
呢個就係決斷能力
冇得拖拖拉拉
因為好快就要開庭審理
身為特首唔馬上做,就無法要求延後審
俾洋律師黎左,已經進入法庭審理程序
冇人知洋律師會玩咩野把戲
有可能洋律師背後有美國情治單位
幫手沙盤推演要點玩法
到時出咩野古惑或賤招,玩大佢
果時發現唔對路,已經為時已晚

我甚至認知,呢單CASE太嚴重
阿爺冇可能靜觀其變
好不容易習主席復出大國外交,得到好的成績
邊可能俾香港事務又浮上水面成為國際話題

引用:
原帖由 sclee1209 於 2022-11-29 12:44 發表

呢個就係決斷能力
冇得拖拖拉拉
因為好快就要開庭審理
身為特首唔馬上做,就無法要求延後審
俾洋律師黎左,已經進入法庭審理程序
冇人知洋律師會玩咩野把戲
有可能洋律師背後有美國情治單位
幫手沙盤推演要點玩法
到時出咩野古惑或賤招,玩大佢
果時發現唔對路,已經為時已晚

我甚至認知,呢單CASE太嚴重
阿爺冇可能靜觀其變
好不容易習主席復出大國外交,得到好的成績
邊可能 ...
現任唔止呢次處理得快架啦,上一次就係福核撚玩針紙,官判佢嬴

現任即時就修改條例,呢D先係做野,下下好似上任咁,等,寂寞到夜深

即係好似我地由支持佢到唔鐘意佢,總有一個過程!

等都唔撚緊要啦,重要次次重大決策都攪到唔湯唔水,係我地講法

就係點撚樣做野,重唔炒得啊

引用:
原帖由 上環 於 2022-11-29 12:53 發表

現任唔止呢次處理得快架啦,上一次就係福核撚玩針紙,官判佢嬴

現任即時就修改條例,呢D先係做野,下下好似上任咁,等,寂寞到夜深

即係好似我地由支持佢到唔鐘意佢,總有一個過程!

等都唔撚緊要啦,重要次次重大決策都攪到唔湯唔水,係我地講法

就係點撚樣做野,重唔炒得啊
居住問題,就算馬上起樓都冇咁快變到出黎
呢類事務性法律問題
要解決就馬上做到,有幾難?
為官者點做都會有人有意見
下下諗到反對聲音,就擔心呢樣果樣
怕人鬧就咩都唔駛做

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]