• 瀏覽: 49,858
  • 回覆: 14
  • 追帖: 1
+39
奧運嗰時、大把人喺商場、叫香港加油、香港人叫香港加油、真係唔知有乜問題、不過依度香港討論區差不多全部都係大圈人、香港討論區已經變咗唔係香港人嘅討論區😰😰😰😰

引用:
原帖由 cyrusp 於 2022-7-3 21:15 發表

原本梗係無問題啦,係多撚謝啲人反國家騎劫代表晒全香港人意願鳩叫,就瀨撚晒野啦
咁使唔使立法監管(香港加油)呢一句說話?

引用:
原帖由 一家團聚 於 2022-7-3 21:35 發表

香土呢度真係唔好上咁多,睇得多完全冇好處。
香港討論區、已經唔係香港人嘅討論區、比大圈仔、阿燦、烏鼠侵佔左、香港人嘅悲哀😭😭😭

引用:
原帖由 pompas 於 2022-7-3 21:32 發表

應該要講”中國香港加油”,講”香港加油”應涉及刑事
咁就快啲立法啦、香港人加油、香港加油💪💪💪💪

引用:
原帖由 黑五類2022 於 2022-7-3 21:43 發表

中國歷代皇朝及近代政府都有禁止反賊的暗語!
就比喻清朝就禁止復明的暗語!
國民政府就禁止:現在要做人!為人民服務!
共產黨政府就禁止:反攻大陸!
咁咪快啲立法囉、香港人加油、香港加油💪💪💪

引用:
原帖由 慾致號2 於 2022-7-3 21:49 發表

"香港討論區已經變咗唔係香港人嘅討論"

今日先知?
之前真係唔知、係有師兄提點先知道😰😰😰

引用:
原帖由 sweetandsour 於 2022-7-3 22:44 發表

咁快D欄屍吉路啦
你係真香港人定係、大圈仔、烏鼠、奇兵、阿燦?

引用:
原帖由 sweetandsour 於 2022-7-4 06:47 發表

當然係...地球中國非曱甴人
原來你又係大圈仔、烏鼠、阿燦、奇兵

引用:
原帖由 sweetandsour 於 2022-7-4 07:58 發表

你唔識字咩? 7頭....都話非曱甴人囉
又大圈又奇兵, 閣下應係死老嘢一條
咁你即係大陸仔、大圈、奇兵、烏鼠、阿燦啦、不過而家係香港討論區見怪不怪😰😰😰😰

引用:
原帖由 sweetandsour 於 2022-7-4 13:33 發表

一八四一年,香港島上只有村民約三千六百五十人
......你唔係割讓前果三千人後代, 全L部都係大陸去嫁啦7頭... 做港燦做得你咁豬!
唔好意思我家族就係其中一份子、都係唔好同你啲大陸人講、你太過蠻不講理

引用:
原帖由 cyrusp 於 2022-7-4 14:31 發表

已經立左法啦,仲要唔駛細節就拉得你,真係多謝手足們,送走香港自由
你係咪香港人呀、喺香港講香港人加油、香港加油要俾人拉?咁東京奧運喺香港商場、全場一齊叫香港加油、咁咪拉好多人?

香港人加油、香港加油💪💪💪

引用:
原帖由 sweetandsour 於 2022-7-4 16:17 發表

你彈開啦!扮親戚....果3000人英狗來時已經殺哂....剩番D係英狗強奸后的雜合人種...唔通?
真係鄧你依啲大陸仔、大圈仔、阿燦、烏鼠、奇兵、厚多士、大媽慘情、係大圈強國冇得講自由、係都要嚟香港討論區先有自由、香港人加油、香港加油💪💪💪

引用:
原帖由 cyrusp 於 2022-7-4 16:34 發表

就係多謝班契弟用黎反國家,理得你當時講習近平萬歲都死啦,你同我講道理有q用咩,啲人攞自由為理由犯法個陣唔見你講道理?
我而家又講啦、香港人加油、香港加油

引用:
原帖由 sweetandsour 於 2022-7-4 16:43 發表

同意呀!中國香港加油, 香港曱甴食屎
香港加油💪💪💪💪

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]