• 瀏覽: 49,792
  • 回覆: 35
  • 追帖: 1
+39
引用:
原帖由 大師係我 於 2022-7-4 11:03 發表

哈哈哈,無錯,香港巳黑社會化,各黑警已享受緊!

你睇廉記呀一同警務處啊一去擦鞋宴幾咁享受就知啦!
哈哈哈,黑暴收晒皮,一哥同市民都有安樂茶飯食,正常愛國港人都享受緊...

係得d黃人黑暴食得唔安樂...

引用:
原帖由 大師係我 於 2022-7-4 11:54 發表

所以我咪講得無錯囉⋯⋯「香港已黑社會化」。

記住,大部分香港市民係無安樂茶飯食的;如果唔係,邊有咁多香港人要走呀!
所以我咪講得無錯,小黃人只識FF...
自己過得差就話黑社會化...
又FF好多人走, 二百幻走左有一成未?

引用:
原帖由 fun_db 於 2022-7-4 13:20 發表

無畏無懼
走鬼咗去
懶死唔走...

引用:
原帖由 大師係我 於 2022-7-4 13:41 發表

我過得好定差,不礙事!最重要係事實就係事實,不是你三言兩語便可否決的。

你話我知下述是什麼?(相信這只是一小部分吧了)

2019年7月, 大批穿著白衫部分有鄉事及黑社會背景的人士在元朗地區作出無差別隨機襲擊途人及列車乘客,導致多人受傷。而有影片顕示白衫人士持械聚集其間,曾有軍裝警員到場,但在未查詢情況下,快速離開現場;並於白衫人士打人事件發生其間,未見有警方人員到埸阻止事件繼續進行 ...
小黃人收晒皮, 對於正常港人生活的確不礙事...

721只係黑暴同黑社會爭執打鬥,自己不夠打仲要拖無辜市民落水, 最後警方兩邊都有拉, 十分正確...

警察處理手法是有改進空間,但比起小黃人嘗試聯同外國勢力包庇黑暴,已經好太多...

其他個別事件就不花時間一一評論, 但如果咁就斷定係黑社會化, 全世界都一樣, 甚至更黑, 例如英美...

引用:
原帖由 大師係我 於 2022-7-4 14:10 發表

英美以至其他國家關我Q事?乜原來關你事?

你唔關心自己國家,你呢D叫愛國?你呢D其實先叫仆街呀,知唔知呀!
我當然關心國家,就是比較過其他國家,結論係中國管治得好好....

反而係小其人成日美化外國既假民主制度好, 點知係足9吹一踢就爆...

引用:
原帖由 大師係我 於 2022-7-4 15:17 發表

你有幾愛國?你自己知自己啦,仲笑人?
我同好多國家既正常人一樣都愛國...

唔似小黃人黑暴連自己身份都唔想認,獨立失敗就話自己愛國...

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]