• 瀏覽: 8,191
  • 回覆: 23
美國太空總署(NASA)計劃2025年再次送太空人登月,德國《圖片報》上周六(2日)刊登NASA署長納爾遜(Bill N

美共太兇總柱的超級文宣,內容完全老作抹黑,絕對只為西方傻頭傻腦而編寫
沒落了 , 太兇總柱柱掌

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/cnnews/20220703/bkn-20220703110353902-0703_00952_001.html

即暗示美國末來十年都冇用事登月球

刁, 做咩L嘢老尾自認矮仔, 佢60年代已經上九左月球喇, 除非係造假🤣😁🤭🤫

佔領月球?  講緊美國?

老美仲唔搵你D外星人朋友搞搞佢

其實講啲噉嘅嘢做乜啫,乜都比人偷晒都無計,唔死都無用啦。

佔領月球有乜野錯 美國都係佔領美洲得返嚟 美國覺得有問題點解唔死返歐洲 

引用:
原帖由 peter925 於 2022-7-3 18:53 發表
其實講啲噉嘅嘢做乜啫,乜都比人偷晒都無計,唔死都無用啦。
偷?即係美國本身有技術,咁仲等嘜呀?仲唔沖上去搵返支旗,一或支旗在攝影棚

引用:
原帖由 T2. 於 2022-7-3 18:41 發表
美國太空總署(NASA)計劃2025年再次送太空人登月,德國《圖片報》上周六(2日)刊登NASA署長納爾遜(Bill N

美共太兇總柱的超級文宣,內容完全 ...
納爾遜警告,中國可能登陸月球,並說「現在這是(月球)我們(中國)的了,你們別過來」,外界應對此感擔憂。他還稱中國的太空計劃是一個軍事太空計劃,被問及中方會在太空中追求甚麼軍事目標,他反問「中國空間站的任務會是甚麼?」,直指中國航天員在空間站學習如何摧毀別人的衞星。他又指摘中國偷竊技術,中國的確不錯的原因是偷了別人的創意和技術。

NASA假假地都叫做研究太空,署長心胸狹窄竟如小學鷄,老尾真係急速衰落...

引用:
原帖由 freemind1 於 2022-7-3 18:56 發表

偷?即係美國本身有技術,咁仲等嘜呀?仲唔沖上去搵返支旗,一或支旗在攝影棚
已比人偷了,所以無啦,佢話連創意都比中國偷埋,所以以後連創意都應該無啦。

引用:
原帖由 freemind1 於 2022-7-3 18:43 發表
美共已成為過去式,過去的強大已一去不復返

老美,個月球係你咩,你都on L 9

引用:
原帖由 freemind1 於 2022-7-3 18:43 發表
特朗普講過係二十年內都冇本事再上月球

咁老尾仲唔那那聲去月球同佢爭過。你哋去咗好多次啦!係咪?

關你美國L事

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]