• 瀏覽: 14,533
  • 回覆: 10
+5
25歲死者沃克是網上食品速遞平台DoorDash的司機,他上周一因涉嫌違反交通規則被警方攔截,沃克未有停車,多輛警車進行追捕,沃克其後下車逃走,警方認為他構成致命威脅,因此向他開槍。

睇黎真係好大仇口,睇黎又有大規模黑人的命也是命出現

新聞來源連結:
https://www.wenweipo.com/a/202207/03/AP62c0ac05e4b033218a55b2bd.html

引用:
原帖由 flopman 於 2022-7-3 13:46 發表
而家 D 新聞好恐怖~
尼單, 殺一個人要射 90 槍~
23歲果單, 殺一個人要插 30 幾刀~
可能要清走d舊子彈,先有藉口幫軍火商買新子彈

引用:
原帖由 eliskw2000 於 2022-7-3 15:29 發表
逃走都有致命威脅?
手無吋鐵先係最致命威脅

引用:
原帖由 CallMeKSM 於 2022-7-3 16:02 發表

點解無人譴責美式警暴嘅?!

黃黑畜可以容忍一群暴警向手無寸鐵市民開 90槍!
但就大規模高調撐扮被射盲其實係俾豬手Joke 射傷嘅爆眼妹!!

呢d貼通常都唔會有僕街黃甴回覆

引用:
原帖由 flopman 於 2022-7-3 19:24 發表

90 槍, 你射恐龍 ar?~
可能以為個黑人會變綠巨人

引用:
原帖由 tam_n 於 2022-7-3 20:46 發表

喺網上美國電視新聞睇到:
  • 佢正面中咗好多槍。
  • 我唔知點樣驗到,不過美國記者話,最後幾槍係佢已經跌低之後打中嘅。
  • 警察局長話,死者曾經向警察開槍。
  • 警察曾經想用電槍電佢,但唔成功。
  • 警察應承當地時間星期日公布開槍警察嘅隨身攝錄機錄到嘅片段。
    我覺得死者好似被槍決咁。
  • 就算有槍係手,打4-6槍都還唔到拖啦,開90槍真係當杷咁射,射杷都未必射咁多槍

引用:
    原帖由 人之初大大 於 2022-7-3 21:02 發表

西鬼當打獵
    我諗對動物都唔會開咁多槍

引用:
    原帖由 芳達西聞 於 2022-7-3 21:15 發表

吊啦星原來八個美國黑警 
    小黃可能要光復美國
    咁你放心,仆街黃甴對美國黑警既行為會視而不見

引用:
    原帖由 菊花杰全爆裂 於 2022-7-4 07:52 發表

老賤西口中風景線
    歐美政棍做埋做埋d衰野報係自己人民身上

引用:
    原帖由 菊花杰全爆裂 於 2022-7-4 08:00 發表

上半年已經有1.9萬幾人死於槍下正常,一年內唔超過五萬都正常,自由萬歲,唔鐘意就開槍發洩一下正常,民主萬歲,但新疆如果有槍擊死一個都唔可以接受[暴徒],原因新疆人高級過尾國人。
    美國全民皆兵不是夢

引用:
    原帖由 果個大大名車 於 2022-7-4 13:11 發表
    Y絲全部都撐尾警開槍
    一隻仆街黃甴都無入過黎留言你就知啦,佢地最鍾意呢種民主自由 人權

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]