• 瀏覽: 14,488
  • 回覆: 109
+5
引用:
原帖由 starr 於 2022-7-3 16:44 發表
用手鎗打90鎗要幾耐呢? 使唔使換彈夾??
有8個警察停職,平均每人開11-12槍左右,可能唔使換彈夾。

引用:
原帖由 單嫖獨賭kaka 於 2022-7-3 13:44 發表
咩原因要開90槍
驚打佢唔死

美國屠城

放心濫殺起碼賠.20000000usd

引用:
原帖由 eliskw2000 於 2022-7-3 15:29 發表
逃走都有致命威脅?
喺網上美國電視新聞睇到:
  • 佢正面中咗好多槍。
  • 我唔知點樣驗到,不過美國記者話,最後幾槍係佢已經跌低之後打中嘅。
  • 警察局長話,死者曾經向警察開槍。
  • 警察曾經想用電槍電佢,但唔成功。
  • 警察應承當地時間星期日公布開槍警察嘅隨身攝錄機錄到嘅片段。

我覺得死者好似被槍決咁。

引用:
原帖由 tam_n 於 2022-7-3 20:46 發表

喺網上美國電視新聞睇到:
  • 佢正面中咗好多槍。
  • 我唔知點樣驗到,不過美國記者話,最後幾槍係佢已經跌低之後打中嘅。
  • 警察局長話,死者曾經向警察開槍。
  • 警察曾經想用電槍電佢,但唔成功。
  • 警察應承當地時間星期日公布開槍警察嘅隨身攝錄機錄到嘅片段。
    我覺得死者好似被槍決咁。
  • 就算有槍係手,打4-6槍都還唔到拖啦,開90槍真係當杷咁射,射杷都未必射咁多槍

好奇怪佢家人收屍時有乜反應?

引用:
    原帖由 果個大大名車 於 2022-7-3 14:34 發表
    講裔島民高佬澤已解釋過,因為美國平民個個都有槍,美警工作危險到極,所以開槍係合理到極!
    支持白皮豬屠剎黑猩猩

引用:
    原帖由 team123123 於 2022-7-3 13:43 發表
    25歲死者沃克是網上食品速遞平台DoorDash的司機,他上周一因涉嫌違反交通規則被警方攔截,沃克未有停車,多輛警車進行追捕,沃克其後下車逃走,警方認為他構成致命威脅,因此向他開槍。

睇黎真係 ...
    西鬼當打獵

自由國度拒捕就鞭屍咁90槍 
    小黃人有無羨慕

引用:
    原帖由 dtw 於 2022-7-3 14:09 發表
    用機關槍亂掃先可能有90槍!
    民主帝國真厲害👍
    美國黑警人多勢眾 
    可能幾個一齊掃射呢 

引用:
    原帖由 人之初大大 於 2022-7-3 21:02 發表

西鬼當打獵
    我諗對動物都唔會開咁多槍

引用:
    原帖由 芳達西聞 於 2022-7-3 21:05 發表

美國黑警人多勢眾 
    可能幾個一齊掃射呢 
    8隻,一共射了90+,中60

我相信無y絲反對開90槍!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]