• 瀏覽: 29,837
  • 回覆: 200
+7
屯門屯隆街1號錦薈坊,一間被視為「黃店」的「齊柏林熱狗」,一名27歲鍾姓女職員昨晚(1日)曾發短訊給朋友,表示因欠債及感情問題不開心及欲自尋短見,其後失去聯絡。警方今日(2日)下午5時許接報,女職員被發現倒臥在熱狗店內,旁邊有一盤燒過的炭。女職員現場被證實死亡。警方於現場沒有檢獲遺書,死者死因有待驗屍後確定。熱狗店因天氣問題未有營業,負責人接獲警方通知到場了解。

一間被視為「黃店」的「齊柏林熱狗」,一名27歲鍾姓女職員昨晚(1日)曾發短訊給朋友,表示因欠債及感情問題不開心及欲自尋短見

咁多手joke一呼百應金錢唔會係問題?
感情更多手joke可以無限支持?
定係想改過自新唔想黃落去被欺凌?
無論點咁後生使乜死?
RIP

新聞來源連結:
https://news.mingpao.com/ins/港聞/article/20220702/s00001/1656760610592/屯門熱狗店女職員燒炭亡

點解呢排有咁多人尋死?安息

Rip 🙏

咁多"好兄弟"輪完,冇可能帶返屋企。

引用:
定係想改過自新唔想黃落去被欺凌?
只有呢點唔同意...家陣黃既一般不會被欺凌...多數會聯同黃黑去欺凌他人既多,而且佢地唔怕犯法坐監。
藍既唔想犯法坐監,無乜方法去欺凌黃/黑。

呢間野在九龍城(獅子石道?)有舖,迷你店但有三個店員,唔知佢點維持。

引用:
原帖由 6674 於 2022-7-3 09:34 發表
呢間野在九龍城(獅子石道?)有舖,迷你店但有三個店員,唔知佢點維持。
曱甴乸生活多姿多彩。

引用:
原帖由 cannabisbaby 於 2022-7-3 09:44 發表

咁多地方唔揀揀做野間公司燒炭?有仇?rip
會唔會感情問題來自呢間嘢?

引用:
原帖由 cannabisbaby 於 2022-7-3 09:43 發表

欠律師費而睇唔開?612無左所以欠債?黃血饅頭被食盡?rip
原來假髮人到今日對黃狗都非常優待

https://www.am730.com.hk/本地/熱狗店店長與女友剪國旗索帶-被判120小時社會服務及賠200元/319804

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2022-7-3 09:18 發表
屯門屯隆街1號錦薈坊,一間被視為「黃店」的「齊柏林熱狗」,一名27歲鍾姓女職員昨晚(1日)曾發短訊給朋友,表示因欠債及感情問題不開心及欲自尋短見,其後失去聯絡。警方今日(2日)下午5時許接報,女職員被發現倒臥在熱狗店內,旁邊有一盤燒過的炭。女職員現場被證實死亡。警方於現場沒有檢獲遺書,死者死因有待驗屍後確定。熱狗店因天氣問題未有營業,負責人接獲警方通知到場了解。

...
1. 女死者若係因欠債而會自殺,就唔係黃人嘅作風,因為黃人個個都習慣欠債唔還

2.冇親口對朋友講想死,而係以短訊,而短訊講想死嘅理由話係感情同欠債,呢樣相當可疑,廿幾歲女一般向朋友預告會自殺,通常係親口講唔會短訊講,亦通常只講係為感情,唔會講係為欠債,

照推論,更似係預先佈局成女死者想自殺,然後以燒炭行兇,而且對呢間黃店嘅環境極之熟悉,好有可疑

呢單係石硤尾

引用:
原帖由 goaheadman2300 於 2022-7-3 09:58 發表

呢單係石硤尾
都係手joke

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]