• 瀏覽: 29,997
  • 回覆: 4
+7
引用:
定係想改過自新唔想黃落去被欺凌?
只有呢點唔同意...家陣黃既一般不會被欺凌...多數會聯同黃黑去欺凌他人既多,而且佢地唔怕犯法坐監。
藍既唔想犯法坐監,無乜方法去欺凌黃/黑。

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2022-7-3 09:49 發表

原來假髮人到今日對黃狗都非常優待

https://www.am730.com.hk/本地/熱狗店店長與女友剪國旗索帶-被判120小時社會服務及賠200元/319804
呢個裁判官,理大廚房佬3宗傷人,1宗阻差辦公都只係判14個月多D。
連續重犯2次都可以判咁輕...黃到咁出面....真係幾癲,無法無天....
https://hk.epochtimes.com/news/2021-08-20/84206726

引用:
原帖由 9big 於 2022-7-3 10:04 發表
按黃人推斷 條女應該被警察 KO 再搬去舖頭 
有一段時間真係咁,凡係有死人都屈落警察到。
好似陳彥霖、周梓樂等等,831仲抹黑到好似大屠殺咁。最終831睇左咁耐片,一個死人都搵唔到。
黃黑呢D抹黑既邪惡手段,同埋泛民縱暴、黑暴火燒人、渠蓋爆頭、𠝹刀割頸、搶犯等等事件,相信會記載在歷史當中。
日後世人會以此為鑑。

引用:
原帖由 香港神仙 於 2022-7-3 10:59 發表

籃都一樣,先挑機,出陰招,玩報串。
玩報串係指報案??
刑毀、私了、縱火、恐嚇...呢D無論係唔係同政治有關,正常都應該報案處理。
唔通有人縱火,你去報案,就係報串? 唔報案唔同私下解決?

引用:
原帖由 香港神仙 於 2022-7-3 11:15 發表

社會冇你哋黃籃人仕日日吵,香港都太平好多,起碼寧靜。
請答一個問題。
報案係咪唔岩。
=============
小事唔報,當然無乜所謂,但係私了、縱火、刑毀、堵路、恐嚇、故意惑煽動別人患病後去散播...呢D任何情況下我都覺得應該報案處理。
唔係話你有理想,有乜信念,覺得自已岩,就可以對其他人為所欲為。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]