• 瀏覽: 29,976
  • 回覆: 200
+7
快有第二期止悲 

引用:
原帖由 香港神仙 於 2022-7-3 12:36 發表

爛賭佬,學乜人講社會,輸咗錢心情唔好,揾網民來屌出氣?
我呢啲冇讀過書中文都叻過你呢d所謂高級文化人士,你快啲捐返入個被竇入面檢討下啦

引用:
原帖由 1q2w3e4r5t 於 2022-7-3 10:15 發表

有一段時間真係咁,凡係有死人都屈落警察到。
好似陳彥霖、周梓樂等等,831仲抹黑到好似大屠殺咁。最終831睇左咁耐片,一個死人都搵唔到。
黃黑呢D抹黑既邪惡手段,同埋泛民縱暴、黑暴火燒人、渠蓋爆頭、𠝹刀割頸、搶犯等等事件,相信會記載在歷史當中。
日後世人會以此為鑑。
最後結論:人一黃腦死亡,全部掟落公海,自生自滅

引用:
原帖由 fto94 於 2022-7-3 12:42 發表
咁年青睇得個世界咁窄郁啲就尋死!
大擺解決方法比死好玩得多啦.....
似係被人謀殺鋪排成自殺

引用:
原帖由 香港神仙 於 2022-7-3 12:33 發表

我是唔理佢地。
社會是有不同聲音,是沒黃籃代表性。
我反而覺得,呢度啲人,動不動,就隨便話人黃的,呢個籃的。
潛言默化,催眠自己,日子長久,啲思想開始變得偏激。
真可悲。
佢地罵人同時,唔該好好學習做人及知識吧!
係啦!
你講明藍黃黃藍刀被屈黃....
香土真多賤種色魔!!!🤣🤣🤣

引用:
原帖由 cannabisbaby 於 2022-7-3 09:44 發表

咁多地方唔揀揀做野間公司燒炭?有仇?rip
佢地最喜歡攬炒。。。。會唔會每年(或者每月)都會嚟拜下呢

畀人強姦都可以記錯地點,咁隨便嘅咩

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2022-7-3 09:18 發表
屯門屯隆街1號錦薈坊,一間被視為「黃店」的「齊柏林熱狗」,一名27歲鍾姓女職員昨晚(1日)曾發短訊給朋友,表示因欠債及感情問題不開心及欲自尋短見,其後失去聯絡。警方今日(2日)下午5時許接報,女職員被發現倒臥在熱狗店內,旁邊有一盤燒過的炭。女職員現場被證實死亡。警方於現場沒有檢獲遺書,死者死因有待驗屍後確定。熱狗店因天氣問題未有營業,負責人接獲警方通知到場了解。

...
死都死遠D.害死老闆。

引用:
原帖由 沙填入臀門. 於 2022-7-3 09:21 發表
點解呢排有咁多人尋死?安息
俾黃老闆迫死

女人多數炒燶股票

引用:
原帖由 智若愚 於 2022-7-3 11:24 發表

就算612黑金仲存在,都輪唔到真YC用
有都冇用啦  比班大帝左抽右抽
冇哂就叫人捐   當人傻仔

Rip

引用:
原帖由 有贏冇輸 於 2022-7-3 12:51 發表

死都死遠D.害死老闆。
1. 似係掉返轉

2. 係黃店,老闆係大黃人,毀國旗保釋侯判

引用:
原帖由 天外有天sel 於 2022-7-3 12:46 發表

似係被人謀殺鋪排成自殺
又唔係大茶飯...冇需咁陰謀吖!
繁華刀市內刀5少心0脆弱嘅團隊...
到明天刀仲有人被諞WFH營老點...  唉!🤧

引用:
原帖由 後天紅色的羊 於 2022-7-3 12:52 發表

俾黃老闆迫死
何止,分分鐘係被自殺鋪排成自殺

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]