• 瀏覽: 27,568
  • 回覆: 200
+7
因為尾國疫情嚴重同埋反送中
搞到全球民不聊生

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2022-7-3 09:18 發表
屯門屯隆街1號錦薈坊,一間被視為「黃店」的「齊柏林熱狗」,一名27歲鍾姓女職員昨晚(1日)曾發短訊給朋友,表示因欠債及感情問題不開心及欲自尋短見,其後失去聯絡。警方今日(2日)下午5時許接報,女職員被發現倒臥在熱狗店內,旁邊有一盤燒過的炭。女職員現場被證實死亡。警方於現場沒有檢獲遺書,死者死因有待驗屍後確定。熱狗店因天氣問題未有營業,負責人接獲警方通知到場了解。

...
19年時威到盡, 而家蘋果散, 冇人再吹虛佢哋, 心理係好難回後平靜, 如常生活嘅。  黎智英為私利, 害死好多人

黃店有鬼,為死者討回公道!

引用:
原帖由 香港神仙 於 2022-7-3 11:15 發表

社會冇你哋黃籃人仕日日吵,香港都太平好多,起碼寧靜。
請答一個問題。
報案係咪唔岩。
=============
小事唔報,當然無乜所謂,但係私了、縱火、刑毀、堵路、恐嚇、故意惑煽動別人患病後去散播...呢D任何情況下我都覺得應該報案處理。
唔係話你有理想,有乜信念,覺得自已岩,就可以對其他人為所欲為。

脫下口罩煲底見 ? 

引用:
原帖由 cannabisbaby 於 2022-7-3 09:44 發表

咁多地方唔揀揀做野間公司燒炭?有仇?rip
只是「煙薰殺蟲」

世界係咁,生存唔到就放棄,世界咩人到有,見怪不怪。

引用:
原帖由 cannabisbaby 於 2022-7-3 09:43 發表

欠律師費而睇唔開?612無左所以欠債?黃血饅頭被食盡?rip
就算612黑金仲存在,都輪唔到真YC用

十間熱狗店九間黃,和宜合道麗晶對面都有間, 國安法實施後店內仍貼滿反修例海報一排後先搣走!😏

回憶兒時念默罰抄「柳子厚墓誌銘」,千古以來都係一樣

今夫平居里巷相慕悅,酒食遊戲相徵逐,詡詡強笑語以相取下,握手出肺肝相示,指天日涕泣,誓生死不相背負,真若可信;一旦臨小利害,僅如毛發比,反眼若不相識,落陷阱不一引手救,反擠之,又下石焉者,皆是也。

難為我餐餐... 

附件

Screenshot_20220703_112639.jpg(46.53 KB)

引用:
原帖由 香港神仙 於 2022-7-3 11:15 發表

社會冇你哋黃籃人仕日日吵,香港都太平好多,起碼寧靜。
係班顏色物體依然沒有死心, 你得閒就睇下IG,FB班人講咩九先啦, 所有野仲扯到去某些理念度, 最仆街既係呢堆物體走又走唔到, 剩係度吱吱喳喳,死唔斷氣。

引用:
屯門屯隆街1號錦薈坊,一間被視為「黃店」的「齊柏林熱狗」,一名27歲鍾姓女職員昨晚(1日)曾發短訊給朋友,表示因欠債及感情問題不開心及欲自尋短見,其後失去聯絡。警方今日(2日)下午5時許接報,女職員被發現倒臥在熱狗店內,旁邊有一盤燒過的炭。女職員現場被證實死亡。警方於現場沒有檢獲遺書,死者死因有待驗屍後確定。熱狗店因天氣問題未有營業,負責人接獲警方通知到場了解。

...
又少一隻曱甴🪳,可能欠債累累,豬又失埋,可能犯過事,將入冊

引用:
原帖由 6674 於 2022-7-3 09:34 發表
呢間野在九龍城(獅子石道?)有舖,迷你店但有三個店員,唔知佢點維持。
黑金風暴

引用:

...
真係…好人一生平安

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]