• 瀏覽: 27,570
  • 回覆: 200
+7
還有200幻呢?

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2022-7-3 10:43 發表

唔黃都唔會買黎做啦
不過咁樣講即係自殺果個未必係黃?
後生仔女有幾多人被教屍洗腦?
美心吳淑清講過la
就算原本唔係黃,其他同輩黃,咁都被逼黃la

有冇質素,27歲拋個身出黎做,多多錢都揾到,何必自殺

引用:
原帖由 內向消毒的耳朵 於 2022-7-3 10:49 發表
有冇質素,27歲拋個身出黎做,多多錢都揾到,何必自殺
可能係謀殺裝成自殺

黃絲質素係咁上下
又蠢又無能又懦弱
只有成班垃圾一齊圍爐
先可以生存到
但係偏偏一有事
個個就即刻割蓆

引用:
原帖由 1q2w3e4r5t 於 2022-7-3 09:32 發表

只有呢點唔同意...家陣黃既一般不會被欺凌...多數會聯同黃黑去欺凌他人既多,而且佢地唔怕犯法坐監。
藍既唔想犯法坐監,無乜方法去欺凌黃/黑。
籃都一樣,先挑機,出陰招,玩報串。

不論甚麼政治意念,都不希望人受傷害。

願她安息。

引用:
原帖由 沙填入臀門. 於 2022-7-3 09:21 發表
點解呢排有咁多人尋死?安息
睇《爛果日報》長大嘅脆弱一代,少男少女仲有巧多,希望唔會啦!不過天一開眼意難違阿彌陀佛🙏

被曱甴用完即棄都唔使咁…

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2022-7-3 10:00 發表

都係手joke
路過見到呢類店舖,黃底黑字或黑底黃字,個能個黑口黑面黑口罩黑衫黑褲。
本身顏色無問題, 但套用係呢類人士上就變得肉酸。

另一單yoga女教練被殺, 有些物體話某登網站既物體留言刻薄,無口德。
心諗, 你班物體同一鼻孔出屎架喎,唔係今時今日先知把口咁臭呀。

引用:
原帖由 香港神仙 於 2022-7-3 10:59 發表

籃都一樣,先挑機,出陰招,玩報串。
玩報串係指報案??
刑毀、私了、縱火、恐嚇...呢D無論係唔係同政治有關,正常都應該報案處理。
唔通有人縱火,你去報案,就係報串? 唔報案唔同私下解決?

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2022-7-3 09:18 發表
屯門屯隆街1號錦薈坊,一間被視為「黃店」的「齊柏林熱狗」,一名27歲鍾姓女職員昨晚(1日)曾發短訊給朋友,表示因欠債及感情問題不開心及欲自尋短見,其後失去聯絡。警方今日(2日)下午5時許接報,女職員被發現倒臥在熱狗店內,旁邊有一盤燒過的炭。女職員現場被證實死亡。警方於現場沒有檢獲遺書,死者死因有待驗屍後確定。熱狗店因天氣問題未有營業,負責人接獲警方通知到場了解。

...
黃色經期圈要崩潰了。。。

引用:
原帖由 lam_km 於 2022-7-3 10:01 發表
黃店只要守法,依然可以存在,香港特區沒有對黃狗斬盡殺絕。
應該要趕絕, 因為佢地意識形態繼續中

YC真係問題多多。人格無問題都唔做YC。

引用:
原帖由 1q2w3e4r5t 於 2022-7-3 11:12 發表

玩報串係指報案??
刑毀、私了、縱火、恐嚇...呢D無論係唔係同政治有關,正常都應該報案處理。
唔通有人縱火,你去報案,就係報串? 唔報案唔同私下解決?
社會冇你哋黃籃人仕日日吵,香港都太平好多,起碼寧靜。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]