• 瀏覽: 43,743
  • 回覆: 266
  • 追帖: 1
+2
波音咪地地道道嘅軍工複合體,交付期去到2027年,到2024選個特別反華嘅話要沒收毎訂單,航空公司咪屙拔甩,畢竟阿富汗70億話沒收就沒收,呢度幾百億喎,呢個政治因素真係冇得唔考慮

引用:
原帖由 thepublic 於 2022-7-3 13:16 發表

飛機呢單大單過潛艇,數目大好多
飛機 372.57億美
潛艇 400億美

2單都唔係細單 一路交貨 夠養間公司10年

抵死尾狗,比政客繼續玩政治玩上腦啦~波音好快栽員摺埋,到時民怨沸騰又暴動,美麗風景線

引用:
原帖由 220 於 2022-7-3 13:07 發表

只有曱甴先咁唔理智,左制裁右抵制,2019年好清楚睇到曱甴行為,又話擺食美心云云
結果自己最like嗰班鏡仔去幫美心拍廣告

咁大筆交易,有政治因素係好正常

引用:
原帖由 lawumi 於 2022-7-3 13:18 發表
波音咪地地道道嘅軍工複合體,交付期去到2027年,到2024選個特別反華嘅話要沒收毎訂單,航空公司咪屙拔甩,畢竟阿富汗70億話沒收就沒收,呢度幾百億喎,呢個政治因素真係冇得唔考慮
冇架啦 美國日日搞事 今日話你新疆種族滅絕 聽日又話你支持俄羅斯侵略 中國要同美國脫鉤勢在必行

引用:
原帖由 lctj9 於 2022-7-3 13:24 發表
咁大筆交易,有政治因素係好正常
產品質素好便買,唔關政治事😂

俾美國霸權玩左咁多年
仲要處處打壓中國

中國要買新飛機
當然唔會益美國佬啦 ...    

波音機都死得人多啦!唔買佢好正常的!

噉就好啦,波音以後專心造戰機。

南航、國航、東航幫襯法國空巴 ...   

引用:
原帖由 snoopy_fa 於 2022-7-3 13:26 發表

冇架啦 美國日日搞事 今日話你新疆種族滅絕 聽日又話你支持俄羅斯侵略 中國要同美國脫鉤勢在必行
最新係話佔領月球……

大陸可以用美金找空中巴士條數!
去美元化!

引用:
原帖由 東方紅 於 2022-7-3 13:30 發表

最新係話佔領月球……
發現新大陸 講多無謂 邊個有本事咪佔領先

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]