• 瀏覽: 24,268
  • 回覆: 125
+7
引用:
原帖由 johnlong18 於 2022-7-3 08:36 發表
美國前國務卿基辛格(Henry Kissinger)在接受《旁觀者》(Spectator)記者採訪時說,烏克蘭危機可能會以三種方式結束。《旁觀者》在7月2日刊出基

90幾碎阿伯,死開啦.

中美俄都係亞伯當政,全球就係咁嘞。

引用:
原帖由 wongchongyang 於 2022-7-3 13:54 發表

陰國才是你的國
我一定比你愛中國,我的祖國!
你只係隻藍皮曱甴

引用:
原帖由 ifung5 於 2022-7-3 09:21 發表
老基,現在的尾角不是你當年的尾角,方案不是你講點就點
現在的美國政客是不穿衣服的強盜,脫下人皮的畜牲。

引用:
原帖由 lam_km 於 2022-7-3 09:18 發表
歐洲的冬天很難過,九月天氣就開始冷了!
皇帝唔急太監急,你估鹵味國冬天難過咩,歐豬心急如焚就真

引用:
原帖由 碌碌無限 於 2022-7-3 12:20 發表
最後得一個結果,烏龜亡國,全數收歸俄羅斯統治,歐美要接收千萬計難民,係佢地本土興起烏國黑幫,日夜同俄黑幫係紐約同倫敦街頭駁火😂
跟住俄佬壯大,食埋半個歐洲,老美衰亡,俄佬見東北富庶,揮軍過黑龍江,3個月佔東北3省,中共政府敗走南京。當年宋聯蒙滅金,如今聯俄抗美,歷史不斷重演

俄、烏 自家人嘅事
你班美狗、歐豬就多多事幹
最仆街就係烏雞條小丑司機
起碼拉佢踎返三十年
🤣🤭

引用:
原帖由 s336990 於 2022-7-3 12:20 發表

呢兩個真係有啲機喎

只要俄羅斯加把勁
歐洲諸國工業大崩潰,人民無能源過冬
提出解散北約唔係無得傾,起碼退回去部份地方唔係無可能
開弓沒有回頭箭,一定拖爆歐美通脹,北約解散。

引用:
原帖由 4ichicken 於 2022-7-3 14:29 發表

我一定比你愛中國,我的祖國!
你只係隻藍皮曱甴
首畜係咪全部都有精神分裂??

引用:
原帖由 4ichicken 於 2022-7-3 15:25 發表

跟住俄佬壯大,食埋半個歐洲,老美衰亡,俄佬見東北富庶,揮軍過黑龍江,3個月佔東北3省,中共政府敗走南京。當年宋聯蒙滅金,如今聯俄抗美,歷史不斷重演
你D 歷史係咪睇毒果學返黎??

基兄是違心宣傳還是離一線太久?
美要的是繼續打,勝負次要,
順勢托美元。
通漲受害只是平民,全球徵戰爭稅。

Anyway 布甸唔應該郁手打人

引用:
原帖由 大雀躍的作業 於 2022-7-3 09:09 發表
先攪清楚俄羅斯發源地其實在烏克蘭,而現今烏克蘭許多土地其實係蘇聯分裂才有的,而居住在這些土地上的許多人其實是俄羅斯人
呢樣唔知,只知新聞今日報導陸續有烏克蘭人換領俄羅斯護照做俄羅斯人,則是事實。

引用:
原帖由 johnlong18 於 2022-7-3 08:36 發表
美國前國務卿基辛格(Henry Kissinger)在接受《旁觀者》(Spectator)記者採訪時說,烏克蘭危機可能會以三種方式結束。《旁觀者》在7月2日刊出基

美狗都係唔用腦.
咁撚鐘意逼鳩俄皇, 但又唔敢開戰, 真係無撚膽又無撚腦

引用:

三種情況在今時今日烏俄倆方應都不接受(早2個月或者可行),若烏方投降,俄羅斯方面會允許烏方重建軍隊嗎?烏方的政府高層的生命可保及可繼續擔任?俄方會退出辛苦佔領及以將士生命佔領的烏境?俄國國民也不會接受,就是停戰,相信俄軍還會駐紮佔領地或令佔領地自治或公投依附去向,顯然基辛格的3方案在現時局勢都不可得兩方應可及實行(除非局勢在突變)

買定花生等冬天來臨

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]