• 瀏覽: 20,829
  • 回覆: 112
+5
引用:
原帖由 LEE1989 於 2022-7-3 08:33 發表
今日(3日)凌晨2時左右,警方接獲天水圍俊宏軒住戶報案,指發現一名男鄰居倒臥在上址對開,懷疑從高處墮下。警員及救護員接報

咩事呀?25歲仔跳樓輕生,有冇諗下屋企人:smile ...
睇圖片,
好似上次打死人果度~

撲唔到Mirror飛都唔駛跳落去架

比手足出賣

RIP

發覺自殺共通點是他們都不是有錢人

好野,香港再少多隻黃畜

引用:
原帖由 版煮報夢. 於 2022-7-3 09:21 發表
呢個地方又係上次嗰個阿伯 被推死嗰個位
咁邪嘛

引用:
原帖由 LEE1989 於 3-7-2022 08:33 發表
今日(3日)凌晨2時左右,警方接獲天水圍俊宏軒住戶報案,指發現一名男鄰居倒臥在上址對開,懷疑從高處墮下。警員及救護員接報

咩事呀?25歲仔跳樓輕生,有冇諗下屋企人:smile ...
25歲仔,可能係剛剛97年7月1日出世,冇BNO,去唔到英國,所以睇唔開........RIP

其實呢輪咁多呢D年齡層的掛柴, 係咪因為佢地2019年所作的孽, 而家開始報呢, 

所以做人真係唔好做黃人, 上天不容呀!

Tiilll...又黃??
整返次痴藍掟甲由落街刀得啩...😵💫😭

做得黑暴.預左.

引用:
原帖由 LEE1989 於 2022-7-3 08:33 發表

請珍惜生命

唔知為錢定為情

引用:
原帖由 LEE1989 於 3-7-2022 08:33 發表

消費券都唔要!?

誓言齊上齊落,不篤灰、不割席!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]