• 瀏覽: 105,543
  • 回覆: 5
+45
要小心嘅唔係中國,而係小人之心嘅美國!

看來50年前的起高科技載人登月及即時傳送畫面技術,即將要被中國在月球上公開!
老尾一埸大龍鳳消費咗世全世界幾十年,又拍電影,又出歌,又出錶,又集資,NASA 更成為品牌,如果是假的????地球第一大騙局?又贏啦!

引用:
原帖由 bravohk 於 2022-7-3 09:02 發表

見到你咁講就知你幾撚井底,人地啲登月車乜撚都留晒响上面,上網搵下啲月面圖,全部搵得返,今時今日仲話人地片場拍,繼續柄埋响房打飛機啦 🤣🤣
係呀,登月車成條長城咁大,所以幾十年前用老尾10G技術已經好易揾到同睇到😂😂😂
信就是了

引用:
原帖由 共享陽光 於 2022-7-3 09:12 發表

五十幾年前喎,月球喎
最難得果班天才科學家一啲都冇留低資料俾後輩,等NASA 又再硏究幾十幾年嘛!
莫非果班是高智慧外星人?

騙局其實不時重覆,只要講得夠大,夠動聽,主持人不讓參與者知道或思考太多(知道太多可能會被剷除),之後好多人就會入局,從中亦可以收到最大利益!就算將來遭揭法,好多被騙的持份者也不會承認,因為買的是夢。
那就是大騙局成功之處!
https://3g.163.com/dy/article/GT ... m=&spss=adap_dy

人類上去連呼吸都難戍本又高,佔個沙地嚟托咩!
老尾外星人就唔同,幾十年前登月已行走自如,仲可以揸到幾粒鐘車!應該多多指教才是。

主題標籤 #俄羅斯
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]