• 瀏覽: 105,566
  • 回覆: 978
+45
引用:
原帖由 er007 於 2022-7-3 08:47 發表

老尾民主都係假。
只有騙徒是真的

所有中國人都知,首名踏足月球嘅人係嫦娥
廣寒宮係第一個,由人類建造的月球基地,
中秋節流傳到今日,已成為公衆假期,
所以公報月球係中國領土好合理

講真,如果真係中俄合作佔領月球,
美國同歐洲無能力阻止,美國已不能送人上太空,
過去美國太空人都係坐俄國飛船來回,
今日美國科技倒退至飛彈點火都失敗

中俄合作佔領月球,起大量酒店渡假村,
歡迎世界各地富豪到月球旅遊....

小心美國佔領火星

引用:
原帖由 韓風黃色神童 於 2022-7-3 08:44 發表

10幾次成功登陸月球, 科研文件, 登陸記錄, 應該有成座山咁多paper record, 一個清潔阿姨可以掉晒, 一定喺China China China指使
幾百箱資料,要用十部貨櫃車才能搬走!

看來50年前的起高科技載人登月及即時傳送畫面技術,即將要被中國在月球上公開!
老尾一埸大龍鳳消費咗世全世界幾十年,又拍電影,又出歌,又出錶,又集資,NASA 更成為品牌,如果是假的????地球第一大騙局?又贏啦!

驚冇得分未砌開去一人一份囉,咩都話要!

引用:
原帖由 版煮報夢. 於 2022-7-3 07:21 發表
美國乜唔係30年前已經佔領月球喇咩
紙紮探索器 四驅郎模型車 仲插埋支美國旗添

惡人先告狀。呢招英國同美國經常用。

引用:
原帖由 共享陽光 於 2022-7-3 08:31 發表

最好笑既係,太空人係月球既活動畫面居然可以咁清晰,真係荒謬到絕頂,唔好話五十幾年前科技冇可能做到,就算以現今的科技技術都未必做得到
以一般人的常識推理,我認為是近乎不可能

又發表威脅論加大國防預算,小粉紅又扯晒旗話美國佬怕撚咗中國 🤣🤣🤣🤣

我以為尾狗癈,原來狗主都係咁

呢班人真係好幼稚

NASA 署長拎起個望遠鏡 見到月球插滿中國旗 咁就失禁咗啦
美國人真慘 先黎一個拜登 依家又多一個太空署長
中國紙尿片真係長做長有

引用:
原帖由 bravohk 於 2022-7-3 08:59 發表
又發表威脅論加大國防預算,小粉紅又扯晒旗話美國佬怕撚咗中國 🤣🤣🤣🤣
原來你都知美國佬成鳩日呃錢

引用:
原帖由 007kk 於 2022-7-3 08:57 發表
看來50年前的起高科技載人登月及即時傳送畫面技術,即將要被中國在月球上公開!
老尾一埸大龍鳳消費咗世全世界幾十年,又拍電影,又出歌,又出錶,又集資,NASA 更成為品牌,如果是假的????地球第一大騙局?又贏啦!
見到你咁講就知你幾撚井底,人地啲登月車乜撚都留晒响上面,上網搵下啲月面圖,全部搵得返,今時今日仲話人地片場拍,繼續柄埋响房打飛機啦 🤣🤣

引用:
原帖由 共享陽光 於 2022-7-3 07:18 發表
(星島日報報道)美國太空總署(NASA)署長尼爾森接受德國媒體訪問時表達了對中國太空計畫的擔憂,認為中國可能登月,並宣布月球是中國領土。

美國一九六九年就已經登月,並在月球上插上國旗;而太空總署去年啟動「阿提米絲計畫」,預計最快二○二五年重返月球。該計畫是前總統特朗普掌政時發起,原本目標是二○二四年前將人類再次送上月球表面。

二○○四年一月,中國國務院批准月球探測,並命名為「嫦娥工程」。二 ...
"他們會在那裏學習如何摧毀別人的星。"............... 有人講出自己心聲!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]