• 瀏覽: 98,817
  • 回覆: 978
  • 追帖: 1
+45
老美當年登月唔係nasa 功勞,背後全靠荷里活。

引用:
原帖由 共享陽光 於 2022-7-3 07:27 發表
美國五十年前聲稱已經可以載人去到月球,但又聲稱要到2025年先至可以再重返月球

五十年前是在片場拍攝登月,片段是用來恐嚇蘇聯及欺騙世人!

咁慘班死鬼佬咪揸只生銹垃圾穿疏機上去搶lor....

引用:
原帖由 lamlampeter1 於 2022-7-3 07:49 發表
50年前登月根本天荒夜談,當時專家計算過成功率得0.00027%,咁低成功率尾國居然敢玩直播!你都知乜事啦!

當年仲6次登月,次次成功!
在片場拍攝,成功率係百分百!

引用:
原帖由 owen11223344 於 2022-7-3 08:27 發表

真的,話俾搞衛生阿姨唔覺意當垃圾掉曬
10幾次成功登陸月球, 科研文件, 登陸記錄, 應該有成座山咁多paper record, 一個清潔阿姨可以掉晒, 一定喺China China China指使

嫦娥,吳剛,仲有隻竉物小白兔🐰已經住左好耐

引用:
原帖由 Kingjjman 於 2022-7-3 08:27 發表

老尾而家咩都有機會係假 一個只搞其他國家地方內亂 自己又欠人週身債 人權立立亂 仲要係度扮大佬 又無錢又要威 又要拖傻仔國做盟友支持自己 笑死人
老尾民主都係假。

老美跟本都癡9線

引用:
原帖由 共享陽光 於 2022-7-3 08:10 發表
睇網上話,當年美國登月既一切資料同設計圖完全唔見哂,唔知真定假呢

美國係咁講,但有冇正常人會信先?

幾千年前嫦娥已經霸佔成個月球,仲有小心太陽已經畀后羿射程目標內

引用:
原帖由 lamlampeter1 於 2022-7-3 07:49 發表
50年前登月根本天荒夜談,當時專家計算過成功率得0.00027%,咁低成功率尾國居然敢玩直播!你都知乜事啦!

當年仲6次登月,次次成功!
美蟈先至係做假老祖宗

NASA傻了!佔領全宇宙好嗎?

老美唔似中國有自己的太空站,要同俄羅斯太空人共用國際太空站,唔知會唔會為爭野用而打架?

月球係先到先得,同當發現美洲新大陸咪一樣,中國起碼無屠殺原居民。

咁美國夠可以霸火星咯!岸鳩舞若衣!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]