• 瀏覽: 105,437
  • 回覆: 978
+45
咁都得?

佢老尾真係7到唔識講佢!

太空處掌都咁L7!

係唔係有腦霧呀?講嘢九唔搭八,語無倫次

咁美國做乜唔去佔領先呢?

又話幾十年前輕鬆登月回來,仲系月球揸車添

引用:
原帖由 共享陽光 於 2022-7-3 07:18 發表
(星島日報報道)美國太空總署(NASA)署長尼爾森接受德國媒體訪問時表達了對中國太空計畫的擔憂,認為中國可能登月,並宣布月球是中國領土。

美國一九六九年就已經登月,並在月球上插上國旗;而太空總署去年啟動「阿提米絲計畫」,預計最快二○二五年重返月球。該計畫是前總統特朗普掌政時發起,原本目標是二○二四年前將人類再次送上月球表面。

二○○四年一月,中國國務院批准月球探測,並命名為「嫦娥工程」。二 ...
唉呀!中國又攪到吊你老尾🤯精神病發😁

引用:
原帖由 共享陽光 於 2022-7-3 07:54 發表

根本就冇可能,退一萬步,以當年的科技,就算真係俾你去到,點係月球回程返黎地球?
只要想想,架太空船點樣裝一台五十幾年前嘅電腦?

嫦娥同吳剛算唔算原住民

以前覺得歐美嘅人理性,公正,係我哋學習嘅對象,依家覺得成班都係垃圾,只會歇斯底裏打壓任何威脅到佢哋嘅人,以後只會鄙視呢班種族主義者

乜當年登月係假架?

美國佬真係越嚟越傻閪

吊你老尾 月球你架?咩都係你老尾架?食能屎拉 吊李魯無 死老尾

傻閪尾國

美國佬幾十年前已經佔領左月球 .............. 布景啦.

引用:
原帖由 mlz 於 2022-7-3 08:23 發表
乜當年登月係假架?
老尾而家咩都有機會係假 一個只搞其他國家地方內亂 自己又欠人週身債 人權立立亂 仲要係度扮大佬 又無錢又要威 又要拖傻仔國做盟友支持自己 笑死人

引用:
原帖由 lamlampeter1 於 2022-7-3 07:49 發表
50年前登月根本天荒夜談,當時專家計算過成功率得0.00027%,咁低成功率尾國居然敢玩直播!你都知乜事啦!

當年仲6次登月,次次成功!
希望中國唔好咁快登月,否則美國登月啲假野,好快穿煲。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]