• 瀏覽: 3,460
  • 回覆: 15
尖沙嘴日前發生兇殘酒店情殺案,23歲的瑜伽女教練周慧賢,前日(30日)凌晨赴美受訓前夕離奇失蹤,其後被發現倒斃酒店房內浴缸,身中逾30刀「放血」,其中左胸及喉嚨各中一刀為致命傷,其28歲前男友涉嫌謀殺被捕。警方今日(2日)暫控一名28歲男子一項謀殺罪,案件將於下周一(4日)上午在九龍城裁判法院提堂。

事發於本周三(29日),周女原定於前日(30日)凌晨乘飛機前往美國受訓,但沒有登機,其母親擔心下與朋友當日到黃大仙警署報案。警方進行全方位調查,包括翻查死者住所大廈閉路電視,發現死者與前男友一同離開深水埗住所,過程和平,案件交由東九龍總區失蹤人口調查組繼續調查。

帶眼識人, 好似呢條女咁, 淨係對眼認錢唔認人,

咪遇到呢個大老千殺星做霧水情人, 出事囉

新聞來源連結:
https://std.stheadline.com/realtime/article/1851484/即時-港聞-23歲瑜珈教練周慧賢被殺案-28歲男子被控謀殺下周一提堂

其實佢都唔係好靚, 樣明顯重化妝品效果, 

15萬做一個星期女朋友, 當中仲只得兩次咩嘢, ???值唔值呀??

件男原來被傳係老千, 多次被傳擸人錢唔還, 條女都飛咗佢, 仲要再最後黐埋去??智慧跑了嗎???

男女都唔係好人

引用:
原帖由 ATA0075 於 2022-7-3 07:00 發表
男女都唔係好人
咁呢件事男那個係人渣,

希望9姑娘唔好又自Hi慈母上身, 又放生佢坐6年, 低過元朗人揾滕條打人坐年呢D徇私枉法啦

原來條女用body 吸了5萬粉絲,

但香港冇報架???D照片仲咁多衫0既???

睇下人地台灣幾給力

23歲網紅離奇失蹤被尋獲 「陳屍飯店疑被放血」嫌犯曝光 - 娛樂 - 中時新聞網 (chinatimes.com)

但條女拍得呢D相, 同本AV封面雷同喎

引用:
原帖由 cwilson1 於 2022-7-3 07:05 發表

咁呢件事男那個係人渣,

希望9姑娘唔好又自Hi慈母上身, 又放生佢坐6年, 低過元朗人揾滕條打人坐年呢D徇私枉法啦
唔係喎,條女成日話黑警,真係黑警既就放生後生仔喇,放人喇。

引用:
原帖由 4000cc 於 2022-7-3 07:28 發表

唔係喎,條女成日話黑警,真係黑警既就放生後生仔喇,放人喇。
天使口吻???莫非佢真係??

雞一隻!

有無師兄/師姐知女死者住向深水步邊座大廈?個單位都間接變左凶宅,租同買來住都有心理陰影 。係唔係南昌站上蓋個屋苑

引用:
原帖由 cwilson1 於 2022-7-3 06:42 發表
其實佢都唔係好靚, 樣明顯重化妝品效果, 

15萬做一個星期女朋友, 當中仲只得兩次咩嘢, ???值唔值呀??
值。

引用:
原帖由 靚仔多福利 於 2022-7-3 09:45 發表
有無師兄/師姐知女死者住向深水步邊座大廈?個單位都間接變左凶宅,租同買來住都有心理陰影 。係唔係南昌站上蓋個屋苑
愛海頌

要調查吓暴動期間, 個男仔是否黑暴
有就移送公安部執行死刑

搵間空房~畀支滕條死者呀媽⋯放入去兩人獨處1小時 跟住睇直播

主題標籤 #裁判法院
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]