• 瀏覽: 12,097
  • 回覆: 74
熱帶氣旋暹芭6月30日起逼近本港,至今晚始逐漸遠離,其間為本港帶來狂風暴雨。有居住大埔的港男在惡劣天氣下,家中熱水爐竟然突然故障,女朋友大發脾氣,心急無助下,只能上FB求援。最後竟有街坊仗義冒雨相助,最後成功將熱水爐修好。事件流傳後引起不少網民紛紛大讚有愛。

理論上係互相幫忙,好事黎嘅??

但唔知又點想到那些日本咩片劇情,建議這男朋友睇路啦!

新聞來源連結:
https://std.stheadline.com/realtime/article/1851486/即時-港聞-Juicy叮-颱風天大埔港男壞熱水爐女友發脾氣-FB求援獲有愛街坊冒雨相助

又係呢D廢男拍拖拍到好似做太監咁,做壞晒市場影衰晒,打風故障都無人想,無神神又發咩脾氣,港女公主病,寵壞晒

30度沖熱水不怕汗臭嗎?

引用:
原帖由 HEGSWF 於 2022-7-3 00:31 發表
又係呢D廢男拍拖拍到好似做太監咁,做壞晒市場影衰晒,打風故障都無人想,無神神發咩脾氣,港女公主病,寵壞晒
公主病就係班太監縱容搞出來……

引用:
原帖由 @海東青 於 2022-7-3 00:33 發表
有次超過三十度,係街見到個女仔著長袖冷衫……

引用:
原帖由 @海東青 於 2022-7-3 00:33 發表
三十幾度大熱天時係街都仲見到好多女士圍頸巾架,見到都熱

引用:
原帖由 cwilson1 於 2022-7-3 00:29 發表
熱帶氣旋暹芭6月30日起逼近本港,至今晚始逐漸遠離,其間為本港帶來狂風暴雨。有居住大埔的港男在惡劣天氣下,家中熱水爐竟然突然故障,女朋友大發脾氣,心急無助下,只能上FB求援。最後竟有街坊仗義冒雨相助,最後成功將熱水爐修好。事件流傳後引起不少網民紛紛大讚有愛。

...
針孔攝影機

好人好事,香港人

原來只係換粒電心咁簡單,不過條女咁,應該飛得

引用:
原帖由 cwilson1 於 2022-7-3 00:29 發表

...
A V 片?

個廢物太監港男就唔岩啦
依個情況應該帶女友租五星級酒店住一晚,
在酒店浴缸放水幫佢女友刷背
再整枝香檳~一個蛋糕帶多把27CMX%^&*切蛋糕

引用:
原帖由 賭爸 於 2022-7-3 01:06 發表

針孔攝影機
防綠利器

引用:
原帖由 jumboleung 於 2022-7-3 07:21 發表

A V 片?
似唔似呀?? 整水喉師父, 好多呢D劇目囉

引用:

...
唔沖涼無得do 

引用:
原帖由 jaycheuk 於 2022-7-3 07:22 發表
個廢物太監港男就唔岩啦
依個情況應該帶女友租五星級酒店住一晚,
在酒店浴缸放水幫佢女友刷背
再整枝香檳~一個蛋糕帶多把27CMX%^&*切蛋糕
絕對同意

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]