• 瀏覽: 12,069
  • 回覆: 74
香港人真係幸福得要緊

我以前係鄉下 得零度幾度都係凍水照頭淋去沖涼 係後來屋企環境好左先至有電熱水 不過我夏天都仲係鍾意沖返個凍水涼去降溫

引用:
原帖由 ATA0075 於 2022-7-3 07:08 發表
原來只係換粒電心咁簡單,不過條女咁,應該飛得
先中出,後飛得?

垃圾

引用:
原帖由 jaycheuk 於 2022-7-3 07:22 發表
個廢物太監港男就唔岩啦
依個情況應該帶女友租五星級酒店住一晚,
在酒店浴缸放水幫佢女友刷背
再整枝香檳~一個蛋糕帶多把27CMX%^&*切蛋糕
在酒店浴缸放水😭😭
以為你話要三十幾刀

引用:
原帖由 dtw 於 2022-7-3 09:33 發表
條女就飛咗佢啦!
壞熱水爐發脾氣?停電咪要冧友?CLS!
元朗個晚停電 我公司有個女仔話 佢同男友即時執包服出左灣仔搵左兩晚酒店

唉!   廢hehe....  🤨

叼~~~~fb炒來的,這都能當新聞

引用:
原帖由 @海東青 於 2022-7-3 00:33 發表
30度沖熱水不怕汗臭嗎?
直接用自來水沖涼,毋須加熱。

應該揾通渠佬

引用:
原帖由 ghostken 於 2022-7-3 09:21 發表
= =又係德國寶
用D港產野真係易壞D
都係用國貸好佢地基本技術已經熟練都超過開發者國家
家有德國寶 慘過死老母

引用:
原帖由 cwilson1 於 2022-7-3 00:29 發表
熱帶氣旋暹芭6月30日起逼近本港,至今晚始逐漸遠離,其間為本港帶來狂風暴雨。有居住大埔的港男在惡劣天氣下,家中熱水爐竟然突然故障,女朋友大發脾氣,心急無助下,只能上FB求援。最後竟有街坊仗義冒雨相助,最後成功將熱水爐修好。事件流傳後引起不少網民紛紛大讚有愛。

...
熱水爐壞都發脾氣 … 癲癲地🙈

引用:
原帖由 HEGSWF 於 2022-7-3 00:31 發表
又係呢D廢男拍拖拍到好似做太監咁,做壞晒市場影衰晒,打風故障都無人想,無神神又發咩脾氣,港女公主病,寵壞晒
同意, 仲要熱天沖一兩日凍水洗死咩

呢D極品唔飛有排受

引用:
原帖由 cwilson1 於 2022-7-3 07:24 發表

似唔似呀?? 整水喉師父, 好多呢D劇目囉
正路吖!

引用:
原帖由 jaycheuk 於 2022-7-3 07:22 發表
個廢物太監港男就唔岩啦
依個情況應該帶女友租五星級酒店住一晚,
在酒店浴缸放水幫佢女友刷背
再整枝香檳~一個蛋糕帶多把27CMX%^&*切蛋糕
港女有冇人哋咁大波先!?1陣間又30幾嘢!

有錢去酒店
冇錢就煲熱水沖
甘都要問人