• 瀏覽: 12,098
  • 回覆: 74
引用:
原帖由 cwilson1 於 2022-7-3 00:29 發表
熱帶氣旋暹芭6月30日起逼近本港,至今晚始逐漸遠離,其間為本港帶來狂風暴雨。有居住大埔的港男在惡劣天氣下,家中熱水爐竟然突然故障,女朋友大發脾氣,心急無助下,只能上FB求援。最後竟有街坊仗義冒雨相助,最後成功將熱水爐修好。事件流傳後引起不少網民紛紛大讚有愛。

...
熱水爐呢D野,要專業人士先修理到,文中主角有無check果個街坊係咪真係師傅?

呢D我唔敢博啦,咪等落波先call返真正公司師傅上來整囉,今晚咪煲水,用毛巾抹下個身咪算

真係咁急味同相熟隔離屋借黎沖,8號波萬一有意外,係味大埔港男賠先?

互相幫忙...

有無比返錢??

= =又係德國寶
用D港產野真係易壞D
都係用國貸好佢地基本技術已經熟練都超過開發者國家

條女就飛咗佢啦!
壞熱水爐發脾氣?停電咪要冧友?CLS!

引用:
原帖由 ATA0075 於 2022-7-3 07:08 發表
原來只係換粒電心咁簡單,不過條女咁,應該飛得
電熱水爐要換電芯?

港女

發脾氣咪由得佢發脾氣,
天有不測風雲,人有霎時之禍福,
發生呢啲嘢冇人想,加上颱風天,
發脾氣就可以解決問題?
同埋凍水唔沖得涼?
我都沖咗幾個月凍水了,
後生細仔身體虧到咁?

女友發脾氣先至係重點

引用:
原帖由 cwilson1 於 2022-7-3 00:29 發表
熱帶氣旋暹芭6月30日起逼近本港,至今晚始逐漸遠離,其間為本港帶來狂風暴雨。有居住大埔的港男在惡劣天氣下,家中熱水爐竟然突然故障,女朋友大發脾氣,心急無助下,只能上FB求援。最後竟有街坊仗義冒雨相助,最後成功將熱水爐修好。事件流傳後引起不少網民紛紛大讚有愛。

...
真係有人呢

女朋友大發脾氣

大熱天時沖熱水涼小心焗暈,搞到要揾消防員破浴室門救人

天氣咁熱點解唔沖凍水涼? 港女、港男,唉!

引用:
原帖由 YouKnowWho 於 2022-7-3 00:37 發表

有次超過三十度,係街見到個女仔著長袖冷衫……
尤其啲學生妹

不過我理解嘅 佢地啲白色裙好透

引黎好多咸濕佬目光

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]