• 瀏覽: 9,159
  • 回覆: 41
美國新聞調查網站「The Intercept」周五(1日)宣稱,美國國防部2020年曾利用名為一個「127e」秘密機構,

老美大把錢  用晒咪 再問歐洲國家攞囉

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/intnews/20220702/bkn-20220702191220073-0702_00992_001.html

打四年先三億幾抵到爛,佢老美印一日銀紙已夠畀,證明呢個世界大把傻仔,為少少錢就可賣命

引用:
原帖由 wingaman 於 2022-7-2 20:53 發表
打四年先三億幾抵到爛,佢老美印一日銀紙已夠畀,證明呢個世界大把傻仔,為少少錢就可賣命
dklm香港2019損失都唔只三億啦

少數目,用完又印過

要幾多印幾多出黎,有乜所謂

引用:
原帖由 9big 於 2022-7-2 20:47 發表
美國新聞調查網站「The Intercept」周五(1日)宣稱,美國國防部2020年曾利用名為一個「127e」秘密機構,

老美大把錢 ...
美國d錢可以印可以搶,用之不盡

冇錢咪叫佢啲狗貢獻啲錢畀佢囉

香江垃圾大學生只用350

條數要甘計
D錢比軍工企業袋落袋
張賬單計入國債
國債都未爆
繼續呃

引用:
原帖由 wingaman 於 2022-7-2 20:53 發表
更傻既係免費賣命,仲要跑外賣支持眾囚

引用:
原帖由 Henrywu18 於 2022-7-2 21:22 發表
香江垃圾大學生只用350
南越風買私樓呀!

三億玩真人騷,在股市買空賣空一轉都賺突。

名乎其實係恐怖份子國家.

引用:
原帖由 9big 於 2022-7-2 20:47 發表

老美大把錢 ...
充公咗咁多,遲d會充公黃金

引用:
原帖由 小李廣花榮00 於 2022-7-2 20:55 發表

dklm香港2019損失都唔只三億啦
香港被破壞的要維修,維修費點止三億。
美國賺九晒啦。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]