• 瀏覽: 1,952
  • 回覆: 35

綜合美國全國廣播公司 NBC 等外媒報導,美國俄亥俄州阿克倫一名非裔男子日前遭警方連開 90 多槍,最終身中 60 槍身亡。事件引發轟動,阿克倫民眾爆發抗議怒斥「這是屠殺」,市長取消美國國慶「獨立日」慶祝活動。

美國黑警又槍殺平民,睇黎香港D 手足應該支援。

新聞來源連結:
https://www.businesstoday.com.tw/article/category/183025/post/202207020006/?utm_source=FB&utm_medium=article&utm_campaign=220702

一個人身體夠位中60槍?

引用:
原帖由 catcloud 於 2022-7-2 20:37 發表

綜合美國全國廣播公司 NBC 等外媒報導,美國俄亥俄州阿克倫一名非裔男子日前遭警方連開 90 多槍,最終身中 60 槍身亡。事件引發轟動,阿克倫民眾爆發抗議怒斥「這是屠殺」,市長取消美國國慶「獨立日」慶祝活動。

美國黑警 ...
咁都算新聞?
美國槍擊日日都有,射殺黑人對美國人泥講更加同拍死隻烏蠅無分別,有咩好報道?

引用:
原帖由 來自M78星雲的神 於 2022-7-2 20:54 發表

咁都算新聞?
美國槍擊日日都有,射殺黑人對美國人泥講更加同拍死隻烏蠅無分別,有咩好報道?
一個人中60槍又真係未聽過,打仗都冇咁誇張

引用:
原帖由 來自M78星雲的神 於 2022-7-2 20:54 發表

咁都算新聞?
開90槍先中60槍,班美警槍法咁差,仲唔係大新聞?

引用:
原帖由 小李廣花榮00 於 2022-7-2 20:41 發表
吳宇森電影嘅大奸角被ak47亂掃,都唔使中咁多槍。😭😭😭

香港班手足仲唔去美國遊行, 美國嘅民主靠你哋啦

引用:
原帖由 cll4793 於 2022-7-2 21:12 發表

梗係,正常人見唔郁都停手啦

引用:
原帖由 小李廣花榮00 於 2022-7-2 20:41 發表
🤔神高神大個大肥老吧….

引用:
原帖由 catcloud 於 2022-7-2 20:37 發表

美國黑警 ...
中60幾鎗 多數因為佢唔係白人

引用:

美國黑警 ...
CLS

引用:

美國黑警 ...
最終身中 60 槍身亡

非裔男子遺體如蜜蜂竇...

地獄鬼國的日常而已,沒有新聞價值 

引用:
原帖由 cll4793 於 2022-7-2 21:12 發表

哥普拉就得....

https://www.youtube.com/watch?v=sJU2cz9ytPQ

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]