• 瀏覽: 46,376
  • 回覆: 274
  • 追帖: 3
+3
引用:
原帖由 怪物公司 於 2022-7-2 11:36 發表
點解聯合國唔封鎖有病毒國家
咪唔使煩
痰Duck 菜點講!不過西方嘢,都係唔好提喇。

依家睇落,清零好過共存

引用:
原帖由 當天的好日子 於 2022-7-2 11:47 發表

中國承認軍運會有人播毒,證明病毒是人為造成,但沒證據證明是外國人做,所以兇手只有一個,就係自己!
中國承認軍運會有人播毒,證明病毒是人為造成,但沒證據證明是中國人做,所以兇手只有一個,就係西人!

引用:
原帖由 武川耐富 於 2022-7-2 11:17 發表
7500萬人死亡,希望集中喺英國
這人數,應國滅亡了

引用:
原帖由 武川耐富 於 2022-7-2 11:17 發表
7500萬人死亡,希望集中喺英國
英國人口6700萬,唔夠數喎

Xmen

呢個是否病毒嘅臨時名稱,未有正式命名嗎,叫X病毒咁兒戲嘅

可能導致7500萬人死亡喎,諗個好名先公佈是嗎

禁飛英國啦

引用:
原帖由 當天的好日子 於 2022-7-2 11:12 發表
只有武漢肺炎在武漢實驗室搞出嚟
高科技先進美帝,攪幾年都攪唔掂隻菌

D西人染親病毒都好核凸好變態。

引用:
原帖由 當天的好日子 於 2022-7-2 11:33 發表
只有中國承認武漢肺炎由人為造成
係老美在烏克蘭的生化實驗室出品。

未來出現

引用:
原帖由 佛口蛇心十一 於 2022-7-2 11:25 發表
咩係X病毒?
咁危險但又完全其他資訊。。。。。
近日此區有呢張帖...

專家警告:神秘「X疾病」將大規模爆發 或由人畜共通傳染病引起

新型冠狀病毒肺炎(COVID-19)疫情尚未完結之際,英媒6月27日引述蘇格蘭愛丁堡大學傳染病流行病學教授伍爾豪斯(Mark Woolhouse)警告,有跡象表明一場大規模、新且致命的疾病即將爆發。

根據《太陽報》,伍爾豪斯認為疾病X(Disease X)即將出現(just around the corner)。
世界衛生組織(WHO)網站指,疾病X代表一種已知、嚴重的國際流行病,或由現時未知、會導致人類疾病的病原體引起。而他們在2021年警告,下一場大流行規模或與黑死病類似,估計會導致7,500萬人死亡。

英國衞生安全局(UK Health Security Agency,UKHSA)近期[url=/即時國際/784591/]發現疫苗衍生株第2型小兒麻痺病毒[/url](Vaccine-Derived PolioVirus type 2,VDPV2)。除新冠肺炎和小兒麻痺之外,英國今年還爆發了禽流感、拉沙熱(Lassa Fever)、克里米亞剛果出血熱(Crimean-Congo Hemorrhagic Fever,CCHF)和猴痘(Monkeypox)。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]