• 瀏覽: 44,215
  • 回覆: 442
+14
【明報專訊】國家主席習近平昨午結束一連兩日的訪港行程,同日無七一遊行,是本港第三年無團體發起或獲批在7月1日遊行。銅鑼灣崇光百貨是以往七一遊行中途加入的地點之一,昨午傾盆大雨,有市民到場默站,稱以往每年參與七一遊行,到場是由於「心不死」,冀繼續爭取普選。

八號風球下有班精神病人出黎淋雨....果然"雖然是精神病但沒關係"........

新聞來源連結:
https://news.mingpao.com/pns/要聞/article/20220702/s00001/1656699463306/七一無遊行-有市民崇光外雨中默站稱「心不死」

打風就留係安全地方,唔好爬爬走啦

平靜的香港真好呀!

又作新聞,。。。人呢?

應該行雷劈低幾件以儆效尤

引用:
原帖由 巴巴先生 於 2022-7-2 05:35 發表
【明報專訊】國家主席習近平昨午結束一連兩日的訪港行程,同日無七一遊行,是本港第三年無團體發起或獲批在7月1日遊行。銅鑼灣崇光百貨是以往七一遊行中途加入的地點之一,昨午傾盆大雨,有市民到場默站,稱以往每年參與七一遊行,到場是由於「心不死」,冀繼續爭取普選。

痴鳩線嘅人有佢啦,人地難得青山放假,咪出嚟扮下嘢囉!

引用:
原帖由 Bakadono 於 2022-7-2 05:43 發表
打風就留係安全地方,唔好爬爬走啦
你個爬字用得夠絕呀!

本來香港人都有得玩下投票選特首,係咩人搞到連玩下嘅機會都無?

引用:
原帖由 重八 於 2022-7-2 05:52 發表

痴鳩線嘅人有佢啦,人地難得青山放假,咪出嚟扮下嘢囉!
呢D人去唔到英國就孤伶伶自己出黎"遊行",佢地班"手足"就響英國呼吸"豉油空氣",真係情何以堪......

引用:
原帖由 怒風 於 2022-7-2 05:57 發表
本來香港人都有得玩下投票選特首,係咩人搞到連玩下嘅機會都無?
係愚若微同涼瓜杰為香港人否決咗普選,嗰班人仲傻下傻下。無普選就去問佢兩個娓幗代理人啦。

引用:
原帖由 巴巴先生 於 2022-7-2 05:35 發表

繼續去太子站默站紀念死去的手足?

手joke走得七七八八去英國啦,你地仲唔跟住走?

低能仔

引用:
原帖由 古默默的魚蛋 於 2022-7-2 05:52 發表
應該行雷劈低幾件以儆效尤
對精神病患者又唔好咁黑心

為乜咁辛苦 ? 

主題標籤 #習近平
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]