• 瀏覽: 43,212
  • 回覆: 442
  • 追帖: 1
+14
點解英國佬時代唔爭取選港督

引用:
原帖由 巴巴先生 於 2022-7-2 06:01 發表

呢D人去唔到英國就孤伶伶自己出黎"遊行",佢地班"手足"就響英國呼吸"豉油空氣",真係情何以堪......
好明顯佢係一個 dom dom 被尾國蠅國用完即棄啦

之前帶頭賣國嗰班人, 做幕後黑手嗰班人, 尾國蠅國格拿底當難民收留左佢地啦

佢 只係 出去俾人睇自己被用完 遺棄左 有幾可悲

-> 見到班著黑衫既人 仲要黑黑氣走去搭黨鐵, 我都係用同一種心情可憐佢地

引用:
原帖由 巴巴先生 於 2/7/2022 05:35 發表
【明報專訊】國家主席習近平昨午結束一連兩日的訪港行程,同日無七一遊行,是本港第三年無團體發起或獲批在7月1日遊行。銅鑼灣崇光百貨是以往七一遊行中途加入的地點之一,昨午傾盆大雨,有市民到場默站,稱以往每年參與七一遊行,到場是由於「心不死」,冀繼續爭取普選。

離開中國吧

引用:
原帖由 tenmillion 於 2022-7-2 07:29 發表

咁要call定野豬關注組關注下佢
未由係呢班爛泥

引用:
原帖由 巴巴先生 於 2022-7-2 05:35 發表
【明報專訊】國家主席習近平昨午結束一連兩日的訪港行程,同日無七一遊行,是本港第三年無團體發起或獲批在7月1日遊行。銅鑼灣崇光百貨是以往七一遊行中途加入的地點之一,昨午傾盆大雨,有市民到場默站,稱以往每年參與七一遊行,到場是由於「心不死」,冀繼續爭取普選。

心唔死就移民咯,不過諗落嗰班都係沒錢移民,內心繼續爭鬥啦😂

青山客!

引用:
原帖由 怒風 於 2022-7-2 05:57 發表
本來香港人都有得玩下投票選特首,係咩人搞到連玩下嘅機會都無?
建制最後一刻拉隊走人

瀝瀝在目 記憶尤新

真係弱智架喎

明報想繼承毒果做宣揚反中亂港嘅媒介,但又唔敢好似毒果咁大鑼大鼓,只係作埋D鬼祟文

如果要係企上面加一個期限,我希望佢可以企一萬年

想問人喺邊?冥報妓者?定係地下有曱甴張圖睇唔到

呢班人移民又冇本錢,日日喺度苟且偷生真係好可憐呀。

香港仲未清走髮倫公

心不死就去國安門口默站啦嘛,想搞抗爭都要搞得咁猥瑣為咩呢?

引用:
原帖由 巴巴先生 於 2022-7-2 05:35 發表

呢份垃圾報紙,成日煽動市民反政府,正經訪問關心市民又唔去做,快D執笠啦。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]