• 瀏覽: 44,253
  • 回覆: 442
+14
七一"遊行", 最重要係個"籌款"箱囉!

引用:
原帖由 古默默的魚蛋 於 2022-7-2 05:52 發表
應該行雷劈低幾件以儆效尤
一落雨天氣轉d精神病患者會嚟料

引用:
原帖由 CC_CHAN256 於 2022-7-2 06:11 發表
手joke走得七七八八去英國啦,你地仲唔跟住走?
條友去唔到嘛
可能冇$

引用:
原帖由 dtw 於 2022-7-2 07:04 發表

我琴晚睇utube,警方將幾個手揸電話自稱記者嘅,係崇光門口圍住查佢哋
佢哋就係想被關注, 一堆被蘋果踐踏到冇晒自尊嘅爛泥

引用:
原帖由 miumiutravel 於 2022-7-2 07:27 發表

佢哋就係想被關注, 一堆被蘋果踐踏到冇晒自尊嘅爛泥
咁要call定野豬關注組關注下佢

警方係咪可以抄完身份證後存入特定名單;而商界招聘時要求求職者不在該名單上?

又係冥報報導
啲妓姐擺明同個的曱甴有路。

夠薑搞事咩?企下又當自己做左

引用:
原帖由 巴巴先生 於 2022-7-2 05:35 發表
【明報專訊】國家主席習近平昨午結束一連兩日的訪港行程,同日無七一遊行,是本港第三年無團體發起或獲批在7月1日遊行。銅鑼灣崇光百貨是以往七一遊行中途加入的地點之一,昨午傾盆大雨,有市民到場默站,稱以往每年參與七一遊行,到場是由於「心不死」,冀繼續爭取普選。

狗改不了吃屎

好過阻人回家

見到佢哋咁樣過生活,真係好有復仇嘅快感!

「心不死」的似係份報紙多D

引用:
原帖由 八海地 於 2022-7-2 05:49 發表
又作新聞,。。。人呢?
有,2個

引用:
原帖由 巴巴先生 於 2022-7-2 05:35 發表
【明報專訊】國家主席習近平昨午結束一連兩日的訪港行程,同日無七一遊行,是本港第三年無團體發起或獲批在7月1日遊行。銅鑼灣崇光百貨是以往七一遊行中途加入的地點之一,昨午傾盆大雨,有市民到場默站,稱以往每年參與七一遊行,到場是由於「心不死」,冀繼續爭取普選。

暗報做乜話手joke唔死心,佢哋自己又何來死心😂🤣

OnL9落雨天通街人都是企街避雨曱甴思維真正是弱智

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]