• 瀏覽: 43,265
  • 回覆: 442
+14
只要唔影響市民嘅日常生活,你默站又得默坐又得,理L得你

今個柒一居然冇遊行?卡超very good ,希望你可以做埋家國主席,有你帶領國家一定走向和平

引用:
原帖由 巴巴先生 於 2022-7-2 05:35 發表
【明報專訊】國家主席習近平昨午結束一連兩日的訪港行程,同日無七一遊行,是本港第三年無團體發起或獲批在7月1日遊行。銅鑼灣崇光百貨是以往七一遊行中途加入的地點之一,昨午傾盆大雨,有市民到場默站,稱以往每年參與七一遊行,到場是由於「心不死」,冀繼續爭取普選。

香討曱甴💀快去罰企🤯

本來我可以投,邊班契弟搞到冇。
就算可以投,邊個咁神心去投呢

引用:
原帖由 巴巴先生 於 2022-7-2 05:35 發表
【明報專訊】國家主席習近平昨午結束一連兩日的訪港行程,同日無七一遊行,是本港第三年無團體發起或獲批在7月1日遊行。銅鑼灣崇光百貨是以往七一遊行中途加入的地點之一,昨午傾盆大雨,有市民到場默站,稱以往每年參與七一遊行,到場是由於「心不死」,冀繼續爭取普選。

冇腦爛泥出沒啫🤭🤭  唔好走啦, 笨

冥報又鬼撚崇崇出嚟鳩吹毒風

引用:
原帖由 miumiutravel 於 2022-7-2 06:59 發表

冇腦爛泥出沒啫🤭🤭  唔好走啦, 笨
我琴晚睇utube,警方將幾個手揸電話自稱記者嘅,係崇光門口圍住查佢哋

引用:
原帖由 台風變態的樓盤 於 2022-7-2 06:32 發表
有良知有思想嘅點鬥得過d冇腦藍色畜牲架?搵夠就去享受自由啦
有糧支思想阿嘛,明白嘅

黃屎應該繼續有骨氣,八號風球都唔好走,低能

遊行路線咁多途經地方
點解要揀喺崇光外默站?
打完卡行商場?

比納粹豬玩咁耐都仲未醒?
係唔係睇得太多何里活洗腦片仲未知醒呀?
去烏克蘭睇驗下啦!

水曱甴唔怕打風落雨...

晏晝都係三號風球啫,夜晚先八號。

精神病人出嚟淋雨醒吓神清醒吓。

引用:
原帖由 tarotpokok 於 2022-7-2 06:54 發表
今個柒一居然冇遊行?卡超very good ,希望你可以做埋家國主席,有你帶領國家一定走向和平
班曱甴輸到只敢縮喺網上嘴炮當抗爭,香港和平了

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]