• 瀏覽: 34,714
  • 回覆: 265
  • 追帖: 1
+14
美國近日有民意調查結果顯示,8成半美國成年人認為國家走錯方向,僅得不足一成半受訪者認為正朝著正確方向進發。與5月調查結果相比,美國民眾看法更加悲觀。調查亦發現,接近8成美國人認同目前經濟狀況不佳。 拜

梗係錯啦,美國班政客日日排住吹中、俄威脅,對國內問題視而不見,甚至可能係無能為力。美國國債年年升,好似話三十萬億?即係每個美國人平均每人久幾多?真係傻B先會想移民美國!

新聞來源連結:
https://inews.hket.com/article/3290809?r=mcsdfb2&fbclid=IwAR0S5Ob_wQTgHgyC-tTB0ehLiwGK1jONTEKzuSq617bujjWYN0pWj60kcDA

烏克蘭是拜登的家 

總統自己選點會錯

無事嘅唔得下屆咪選返特朗普囉

引用:
原帖由 殘廁邊緣的甩頭 於 2022-7-1 23:01 發表
烏克蘭是拜登的家 
佢真係似關心烏克蘭仲多過華盛頓洲。

引用:
原帖由 siu_siu_nei_00 於 2022-7-1 23:09 發表
總統自己選點會錯
當日至少有近一半選民揀特朗普,再加唔少人可能無投票。

引用:
原帖由 半夏善良的黑頭 於 2022-7-1 23:13 發表
無事嘅唔得下屆咪選返特朗普囉
到時可能特朗普已經係監倉 happy 緊。

引用:
原帖由 錦衣夜行 於 2022-7-1 23:16 發表

到時可能特朗普已經係監倉 happy 緊。
唔好呀美國滅亡靠晒佢架

奧黑馬上台, 話以前行錯
侵侵上台, 又話以前行錯
早拜山上台, 都係話以前行錯

其實最錯係,  民煮選舉, 選乜出來都是錯.

引用:
原帖由 siu_siu_nei_00 於 2022-7-1 23:09 發表
總統自己選點會錯
唔怕, 有賭未為輸...
下次再賭過...

引用:
原帖由 半夏善良的黑頭 於 2022-7-1 23:17 發表

唔好呀美國滅亡靠晒佢架
拜登咪一樣。
上一個有料真心做事既美國總統係奧巴馬,下一個有料既就唔知幾多屆之後了。

引用:
原帖由 錦衣夜行 於 2022-7-1 23:20 發表

拜登咪一樣。
上一個有料真心做事既美國總統係奧巴馬,下一個有料既就唔知幾多屆之後了。
奧巴馬也不是好東西來的

引用:
原帖由 茶餘面后 於 2022-7-1 23:17 發表
奧黑馬上台, 話以前行錯
侵侵上台, 又話以前行錯
早拜山上台, 都係話以前行錯

其實最錯係,  民煮選舉, 選乜出來都是錯.
美國人根本無咩愛國,最勁既美國人去晒華爾街、律師行度搵真銀,從政果班吹水最叻?

引用:
原帖由 半夏善良的黑頭 於 2022-7-1 23:22 發表

奧巴馬也不是好東西來的
佢至少推行醫療改革,算係為美國人民做點實事。之後既特朗普、拜登做過乜?

引用:
原帖由 錦衣夜行 於 2022-7-1 23:24 發表

佢至少推行醫療改革,算係為美國人民做點實事。之後既特朗普、拜登做過乜?
咪推翻了嗎?

主題標籤 #移民
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]