• 瀏覽: 2,195
  • 回覆: 12
本港新冠肺炎疫情持續。衞生署衞生防護中心傳染病處首席醫生歐家榮公布,今日(7月1日)新增2,318宗確診,包括153宗輸...

呢幾日Keep 住過2千宗, 希望儘快回落

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20220701/mobile/bkn-20220701163003396-0701_00822_001.html

同我朋友個車牌一樣 維港冇幻彩了~

原本跌翻到200到尾聲但個女人死都要放寬仲要搞到依家又多兩種新變種爆

引用:
原帖由 sam0010 於 2022-7-1 19:06 發表
原本跌翻到200到尾聲但個女人死都要放寬仲要搞到依家又多兩種新變種爆
呢個女人今日已被打回做 庶民 鳥。

今日又多個堂食L群組, 根本酒吧同堂食就係絕對唔可以放寬。

引用:
原帖由 smallcannon2002 於 2022-7-1 19:12 發表
今日又多個堂食L群組, 根本酒吧同堂食就係絕對唔可以放寬。
火煱店個個除罩食幾個鐘依家先爆算遲

引用:
原帖由 sam0010 於 2022-7-1 19:06 發表
就算新官都未必咁睇好, 的新官未上場已經打晒開口牌, 話要放寬入境隔離。大佬, 而家外國返嚟的人, 個個成身菌, 外來輸入日日三位數, 仲再縮短隔離, 根本就行唔通。

引用:
原帖由 smallcannon2002 於 2022-7-1 19:22 發表

就算新官都未必咁睇好, 的新官未上場已經打晒開口牌, 話要放寬入境隔離。大佬, 而家外國返嚟的人, 個個成身菌, 外來輸入日日三位數, 仲再縮短隔離, 根本就行唔通。
"而家外國返嚟的人, 個個成身菌, 外來輸入日日三位數"

慘! 日防夜防, 外人難防!

幾好,71都無做馬。

引用:
個女人一坐鎮領軍抗疫就將每日確診由五萬幾打到穩步向下至二百零,實在非常打得

習總今日重要講話完全無提清零,仲肯定特區政府抗疫政策,證明國家清零唔適用香港,你班清零盲毛好收工啦

平均日日都2000宗確診

隔離營好快塞爆

引用:
原帖由 單嫖獨賭kaka 於 2022-7-1 21:43 發表
平均日日都2000宗確診

隔離營好快塞爆
其實好多居家隔離。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]