• 瀏覽: 55,504
  • 回覆: 253
+9
引用:
原帖由 殘廁邊緣的甩頭 於 2022-7-1 07:32 發表
23歲女瑜珈教練周慧賢(洋名Aqua),原定昨日(6月30日)凌晨乘飛機前往美國進修,惟前晚(29日)起失去聯絡,其家人發現她沒有登機赴美國,行李留

報應囉!佢哋話唔見咗唔使搵架。

引用:
原帖由 殘廁邊緣的甩頭 於 2022-7-2 17:04 發表
教協解散人還在……
女死女還在,大學雞會自動補充番

陳彥霖死亡事件是於2019年9月在香港發生的一宗死亡懸案,案件引起社會廣泛爭議。9月22日,有人於九龍油塘魔鬼山一帶海面發現一具全身赤裸的浮屍。
2020年9月11日,死因庭作出裁決,兩男三女組成的陪審團一致裁定陳彥霖死因存疑,認為屍體腐化不能確定其死因,同時無法得知受傷及死亡的地點及時間。

事不關己,無人過問。

唉唉唉
唔知邊間酒店呢?
RIP

是否這黑雞?

引用:
原帖由 scandin 於 2022-7-2 22:51 發表

是否這黑雞?
黃畜G已比天收

依條女原來係黃底人==

兩個都唔係好人==
一個畀人玩,一個玩人先,有因必有果

引用:
原帖由 藥材 於 2022-7-2 00:02 發表
自首=有誠意?
自首好大機會為左減刑而用。
做得出咁既行為你話係一場意外真係搵鬼信。
女嘅失蹤時有警隊搵過條友問, 嗰時唔認已經冇咗自首條件

太陽花女神也做雞,罪不致死…

做雞不是問題,做黑暴曱甴才是問題

引用:
原帖由 ccto14 於 2022-7-3 15:39 發表

女嘅失蹤時有警隊搵過條友問, 嗰時唔認已經冇咗自首條件
睇得多呢啲類型殺人案,果啲前/現任另一半大多都係兇手。
又斬30下又放血,佢自唔自首都係人生玩完架啦。

引用:
原帖由 hanE 於 2022-7-2 00:38 發表

房間有打鬥痕跡冇理由唔叫救命?間酒店隔音好成咁?
好多女人開房大戰期間, 都會大叫救命, 因此好多人見怪不怪。

引用:
原帖由 jaycheuk 於 2022-7-3 06:58 發表
兩個都唔係好人==
一個畀人玩,一個玩人先,有因必有果
其實佢兩個天作之合天生一對,可惜!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]