• 瀏覽: 137,321
  • 回覆: 635
  • 追帖: 4
+62
23歲女瑜珈教練周慧賢(洋名Aqua)失蹤後,被發現在酒店房內放血慘死的兇殺案,警方重案組與法醫調查後發現,死者身中超過30刀,包括全身多處、手

樓主之前出post都已經話非常擔心佢!
有乜嘢理由要插人30幾刀? 個兇手真係好殘忍

RIP

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/突發/787622/aqua謀殺案-周慧賢身中30多刀殞命-警指未聞動機與-接客-有關

一段孽緣.

之前嘅post都話前男友好有可疑
雖然心知不妙但都只希望係禁錮唔係謀殺

收回言論,因本人不知道女方是天使,把她當成好女仔,才有這則言論,令公眾誤會,在此說聲抱歉,另外感謝大家的GOOD,小弟收下了XD。

兩邊都有問題

引用:
原帖由 共享陽光 於 2022-7-1 07:37 發表
兩邊都有問題
同掟磚殺阿伯一樣! 請不要為殺人兇手漂白

得不到就殺……

引用:
原帖由 共享陽光 於 2022-7-1 07:37 發表
兩邊都有問題
如果係前男友,分手咪算囉,搵過第二個話唔定仲好呢,使唔使攞命呀? 仲要30幾刀,

習大黎香港夠膽玩謀殺

想死頂喇

引用:
原帖由 DocHolliday 於 2022-7-1 07:40 發表

如果係前男友,分手咪算囉,搵過第二個話唔定仲好呢,使唔使攞命呀? 仲要30幾刀,
條仆街之前又話唔知佢去咗邊?
E+又搵埋律師一齊自首! 擺明搏認誤殺!
但呢嘢100%係謀殺

阿彌陀佛🙏

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2022-7-1 07:42 發表

條仆街之前又話唔知佢去咗邊?
E+又搵埋律師一齊自首! 擺明搏認誤殺!
但呢嘢100%係謀殺
我吊佢老味啦,錯手一刀誤殺都話吖,成三十刀至少都second degree murder 啦。

引用:
原帖由 DocHolliday 於 2022-7-1 07:45 發表

我吊佢老味啦,錯手一刀誤殺都話吖,成三十刀至少都second degree murder 啦。
香港沒有1st/2nd 只有謀殺同誤殺

RIP

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]