• 瀏覽: 131,851
  • 回覆: 635
  • 追帖: 8
+62
30多刀,插到阿媽都吾認得.

引用:
原帖由 三碌木 於 2022-7-1 08:45 發表
30刀,老謀一定走唔甩
213刀殺女友案被告獲釋 終院改判誤殺罪成:審3次已夠原文網址:213刀殺女友案被告獲釋 終院改判誤殺罪成:審3次已夠 | on.cc東網 | 港澳 https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20210721/bkn-20210721154446823-0721_00822_001.html

引用:
原帖由 king夏恩娜 於 2022-7-1 08:39 發表
紅顏薄命😮💨😮💨,就算本尊靚都唔好太岀位,比你做到風頭躉又如何,隨時遇上個黐線既就變死殘花敗柳😕😕可悲可悲
泰國的更慘直接扔進大海

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2022-7-1 07:29 發表
23歲女瑜珈教練周慧賢(洋名Aqua)失蹤後,被發現在酒店房內放血慘死的兇殺案,警方重案組與法醫調查後發現,死者身中超過30刀,包括全身多處、手

工程師巴士命案2.0?
香港最近好多女失蹤,未成年果D幾日後就冇事返屋企,成年果D多數返唔到屋企。

引用:
原帖由 eggxia 於 2022-7-1 08:47 發表

泰國的更慘直接扔進大海
咪係一樣要死 咩國家重要咩?,失去知覺後,點樣被殺重要咩?

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2022-7-1 08:46 發表

213刀殺女友案被告獲釋 終院改判誤殺罪成:審3次已夠原文網址:213刀殺女友案被告獲釋 終院改判誤殺罪成:審3次已夠 | on.cc東網 | 港澳 https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20210721/bkn-20210721154446823-0721_00822_001.html
呢d官真係利害斬咗200幾刀切肉餅咁都變誤殺!? 仲係終審法院嘅法官

呢單野唔撚使判

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2022-7-1 08:12 發表

最憎呢d post! 做X就要被殺?
最憎呢d,笑貧不笑娼

引用:
原帖由 工廠男 於 1-7-2022 08:49 發表

工程師巴士命案2.0?
香港最近好多女失蹤,未成年果D幾日後就冇事返屋企,成年果D多數返唔到屋企。
未成年果d肯做,成年果d又呢又路?🥺

呢條女黃絲黎 又加上係一隻🐔🐔
傳聞 成日上網賣相 又同人上房

好心啲人積下口德,亂講一個女仔接客。

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2022-7-1 07:29 發表
23歲女瑜珈教練周慧賢(洋名Aqua)失蹤後,被發現在酒店房內放血慘死的兇殺案,警方重案組與法醫調查後發現,死者身中超過30刀,包括全身多處、手

28歲男會唔會又係曱甴? 一有唔滿意就出手

引用:
原帖由 23337799 於 2022-7-1 08:16 發表

條仆街砍人三十幾刀,好難判誤殺,自己搵警察又點冇得走謀殺,三十幾刀
謀殺都系坐二十幾三十年者

引用:
原帖由 RYU06 於 2022-7-1 08:56 發表

最憎呢d,笑貧不笑娼
無嫖客就無妓女! 嫖客係禍首!
你呢心態咪係以男性為核心嘅大男人主義囉

引用:
原帖由 唔岩就要鬧 於 2022-7-1 08:16 發表

唉,咁靚女就…
有乜咁大仇口呀?
仇口就冇,太多男人想日日和佢上床就有,上唔到床殺了算囉。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]