• 瀏覽: 37,751
  • 回覆: 143
+2
引用:
原帖由 s336990_1 於 2022-6-30 22:30 發表

點解周父會話如果喺荒山野嶺嘅?
正常唔會無端端去架
失蹤時1600打後喇喎
行山?
佢父親都唔睇好,佢估計會被人棄屍荒野

引用:
原帖由 chiu727 於 2022-6-30 23:15 發表
網上傳緊已搵到條屍係尖沙咀某酒店
死因是什麼?先姦後殺?

引用:
原帖由 ivanhohoho2 於 2022-6-30 23:38 發表

死因是什麼?先姦後殺?
吾知佢所講系咩網

23歲女已經做教練?可能去咗前男友屋企教瑜伽, 地方偏僻收唔到手機訊號呢?

前男友好可疑

23歲網紅與男子離開住處後突失蹤 家屬焦急上網尋人
https://www.chinatimes.com/realtimenews/20220630005809-260404?ctrack=pc_main_recmd_p14&chdtv

周慧賢媽媽也透露,女兒幾個月前曾被前男友要脅而報警,她的親友也在網路上發布尋人啟事,希望大家可以幫忙找尋她的下落。

前男友最有嫌疑

飛美國wo 除非好大件事先最後決定唔飛姐… 加上都會即刻同家人聯絡喇…但又失聯喎  100%俾人綁架或棄屍!

引用:
原帖由 productdesigner 於 2022-6-30 22:34 發表

後續
咁就大撚鑊喇 原來之前俾男友要脅 咁好快水落石出…. 但應該唔會咁變態殺撚左條女 可能禁錮佢唔俾佢飛姐……  或男友殺完佢在自殺🧐外國好多里啲事發生 好多都最後rip 

嘩….條女好大😃 身形身材又靚  膚色又小麥色 好想要里啲女 唔怪之得男友唔俾佢走喇

引用:
原帖由 siuroy123 於 2022-6-30 20:53 發表
23歲女瑜珈教練周慧賢,原定今日(30日)凌晨乘飛機前往美國進修,惟昨晚起失去聯絡,其家人發現她沒有登機赴美國,行李留在家中,心急如焚之下報

去得美國就係要享受自由,唔見咗,唔好搵😂😂😂😂😂

前男友有問題啦

天使?!!

似33歲

典型曱甴走佬

引用:
原帖由 閃人黑人叫 於 2022-7-1 00:08 發表
嘩….條女好大😃 身形身材又靚  膚色又小麥色 好想要里啲女 唔怪之得男友唔俾佢走喇
依d女係特別版,死左好可惜

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]