• 瀏覽: 7,904
  • 回覆: 31
信佢一成都死

曱甴,吓哈

引用:
原帖由 ichthys2 於 2022-6-30 20:47 發表
回歸25周年前夕,社民連前主席黃浩銘表示,昨日(29日)下午被警方國安處搜屋。據他了解,同日有7至8名社民運成員被約談或搜屋,主要問及七一當日行程,惟不便透露其他內容。 強調七一不會有行動 黃浩銘稱,國安處人員昨午約3時,帶同搜查令到他的寓所,搜查約30至45分鐘,惟相關人員沒有帶走他的物品...........

長毛狗班友就最精,知道搵唔到錢既反政府把托咩

引用:
原帖由 ichthys2 於 2022-6-30 20:47 發表
回歸25周年前夕,社民連前主席黃浩銘表示,昨日(29日)下午被警方國安處搜屋。據他了解,同日有7至8名社民運成員被約談或搜屋,主要問及七一當日行程,惟不便透露其他內容。 強調七一不會有行動 黃浩銘稱,國安處人員昨午約3時,帶同搜查令到他的寓所,搜查約30至45分鐘,惟相關人員沒有帶走他的物品...........

揾蠢人去做,明嘅

真係乖

呢件廢柴一年攪佢幾十次就啱

引用:
原帖由 社長 於 2022-7-1 22:31 發表
呢件廢柴一年攪佢幾十次就啱
2017年7月1日就搞過事,呢條友間唔中都會搞下事。
一年查佢幾十次應該會有唔少收獲。🧐

冇行動即係奶共

引用:
原帖由 半夏善良的黑頭 於 2022-6-30 22:41 發表

cap佢哋圖報國安
我日日都做,cap晒比國安

出得嚟行就預撚咗啦,抬棺材嗰陣時話行邊度就邊度嗰喎🤭

引用:

有行動
做文宣發假消息
屈遭國安搜屋

昔日的威風呢? 

呢班垃圾仲可以搞到尐乜𨶙嘢?

引用:

一次不忠,百次不容;想相信你,想下好啦

現今搜屋就像街上查身份證一樣

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]