• 瀏覽: 49,073
  • 回覆: 288
+6
美國國防部周三(29日)在夏威夷展開高超音速導彈飛行測試,因點火後出現問題而宣告失敗,軍方正確定原因。發言人戈爾曼(Ti

美共雲集全球頂尖科研人員,領先全球數十年成功研發高超音速導彈一直深藏不露,原因只為欺騙國會R軍費
古惑了,美共政拳

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/intnews/20220630/bkn-20220630193005531-0630_00992_001.html

有冇得瀨技術被中國偷咗去,搞到自已搞極都唔掂

引用:
原帖由 T2. 於 2022-6-30 20:01 發表
美國國防部周三(29日)在夏威夷展開高超音速導彈飛行測試,因點火後出現問題而宣告失敗,軍方正確定原因。發言人戈爾曼(Ti

美共雲集全球頂尖科研人 ...
2046會員咪話只要有晶片就天下無敵! 乜柒武器都做得出? 原來佢呃人嘅

美狗江河日下.

中國人有樣好,未成功前係唔會表露,唔會吹,一但比你知,都有八成把握。。。成日覺得中國好多皇牌。

其實點唔到火呢樣嘢無可能出現! 
反映美畜嘅QC出咗嚴重問題
而且仲唔係第一次點唔到火!

自從美國越來越歧視中國科學家後, 政治迫害中國科學家後, 美國科研越來越衰.
抵死.

點可能失敗,唯有再撥多啲錢比軍火商開發

引用:
原帖由 茶餘面后 於 2022-6-30 20:48 發表
自從美國越來越歧視中國科學家後, 政治迫害中國科學家後, 美國科研越來越衰.
抵死.
其實點火測試可以在地下做, 如果連點火都出現問題, 美畜嘅QC已經出嚴重問題

引用:
原帖由 zhangan 於 2022-6-30 20:29 發表
有冇得瀨技術被中國偷咗去,搞到自已搞極都唔掂
可能因為制裁中國,
買唔到重要的零件,
所以制造唔到?

糜蟈落後中國5年

二次大戰搶返尼既德國頂尖科學家死晒後,美國都冇乜擺得上枱面既新武器。

引用:

咁廢,咁垃圾,符合國情 wo

又可以賴係用咗中國製螺絲所以失敗

引用:

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]