• 瀏覽: 49,094
  • 回覆: 288
+6
哈哈 敗dumb 敗dumb……🎶dumb dumb dumb dump🎶 

一天到晚只會搞垃圾無謂的外交!!! 

美國軍工被中國制裁了,所以無中國零件而失敗,

引用:
原帖由 車站雀躍的神童 於 2022-6-30 21:39 發表

美國呢個極端獨裁國家想製造新武器去侵略別國
美共國呢個極端獨裁國家去侵略別國唔再用航母而轉用導彈,正名美共已經破產養唔起航母

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2022-6-30 20:31 發表

2046會員咪話只要有晶片就天下無敵! 乜柒武器都做得出? 原來佢呃人嘅
有晶片係乜柒武器都做得出,但射唔出,擺設嚇鬼用

引用:
原帖由 大肥肥綿羊 於 2022-6-30 21:44 發表
美國軍工被中國制裁了,所以無中國零件而失敗,
美共印左大量偽鈔比科學家駛,科學家唔想開工  

引用:
原帖由 banjo. 於 2022-6-30 20:33 發表
美狗江河日下.
就來印鈔機都冇錢買

引用:
原帖由 zhangan 於 2022-6-30 20:29 發表
有冇得瀨技術被中國偷咗去,搞到自已搞極都唔掂
應該係比人偷咗正本,但自己冇 make copy 留副本。所以而家自己都唔記得。😔

發動系統是俄製

ha ha

下次小心

引用:
原帖由 茶餘面后 於 2022-6-30 20:48 發表
自從美國越來越歧視中國科學家後, 政治迫害中國科學家後, 美國科研越來越衰.
抵死.
錢學心被迫害事件影響人材對美共印象

https://www.youtube.com/watch?v=xGQ9m-PW4cA

軍備競賽唔會帶來世界和平。
要和平其實好簡單。

美國只要以身作則,主動銷毀國內所有核武,展開美國無核化。
咁世界和平就指日可待了。

引用:
原帖由 tam_n 於 2022-6-30 21:39 發表

「點火後有問題」,可能係死火,亦可能係火太猛,導彈失控亂「啡」,仲大鑊過死火。
美畜導彈洩火(早洩)咪失敗囉,非常簡單!

引用:
原帖由 zhangan 於 2022-6-30 20:29 發表
有冇得瀨技術被中國偷咗去,搞到自已搞極都唔掂
技術俾中國偷咗, 自然冇技術研發

一定係在淘寶買零件

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]