• 瀏覽: 49,103
  • 回覆: 288
+6
引用:
原帖由 魚仔曲其 於 2022-6-30 20:37 發表
中國人有樣好,未成功前係唔會表露,唔會吹,一但比你知,都有八成把握。。。成日覺得中國好多皇牌。
大把底牌在手

美國軍工呢20年真係江河日下,基本冇先進武器研發成功。但軍工業年年賺大錢。

會吾會又話中國偷咗佢地技術,所以失敗呀!

黃畜2046點睇美主又失敗,技術水平落後中國好多年喎!

引用:
原帖由 macaukit2014 於 2022-6-30 21:11 發表
會吾會又話中國偷咗佢地技術,所以失敗呀!
中國偷咗美畜嘅打火機所以點唔到火囉

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2022-6-30 20:39 發表
其實點唔到火呢樣嘢無可能出現! 
反映美畜嘅QC出咗嚴重問題
而且仲唔係第一次點唔到火!
可能佢用咗中國制點火器!🤫

係咪因為冇5G用呀?

引用:
原帖由 zhangan 於 2022-6-30 20:29 發表
有冇得瀨技術被中國偷咗去,搞到自已搞極都唔掂
啲知識畀人偷咗就冇㗎嚹,會唔記得晒,好似銀紙一樣。

美國成功測試到高超音速導彈的不可能

個a字膊成日話老美用3納米5納米超先進呀,因為太先進所以失敗囉

引用:
原帖由 T2. 於 2022-6-30 20:01 發表
美國國防部周三(29日)在夏威夷展開高超音速導彈飛行測試,因點火後出現問題而宣告失敗,軍方正確定原因。發言人戈爾曼(Ti

美共雲集全球頂尖科研人 ...
高音速秘笈,我地就嚟都可以人人買到了,你仲未成功?

無得話中國偷技術了。

引用:
原帖由 T2. 於 2022-6-30 20:01 發表
美國國防部周三(29日)在夏威夷展開高超音速導彈飛行測試,因點火後出現問題而宣告失敗,軍方正確定原因。發言人戈爾曼(Ti

美共雲集全球頂尖科研人 ...
攞美鈔燒洗點得着㗎😎 white pig🐽

賣比台灣la😄

係咪將 6 8同9調轉個位鄉土豬家計錯數?!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]