• 瀏覽: 26,736
  • 回覆: 139
  • 追帖: 1
+3
引用:
原帖由 來自M78星雲的神 於 2022-6-30 18:15 發表

約翰遜可能連戴卓爾夫人係邊個都唔知喎
直程連戴卓爾夫人做過首相都唔L知!

引用:
原帖由 中國香港001 於 2022-6-30 18:15 發表
戴卓爾需然有鐵娘子之稱,但見到鄧小平先生好似老鼠見貓,會腳軟。
其實熊貓係兇猛生物來的鐵奶娘子跪低也合理㗎

引用:
原帖由 carters 於 2022-6-30 18:02 發表
針對英國首相約翰遜提到「如果普京是女人,就不會發動烏克蘭戰爭」,俄羅斯總統普京回應說,英國前首相戴卓爾夫人曾經在1982年為了福克蘭群島發動戰爭。 約翰遜日前接受訪問時說,普京入侵烏克蘭是一個「有毒男子氣概」的完美例子,又呼籲為世界各地的女童提供更好教育,以及需要更多女性掌權。 在土庫曼訪問的普京說,他想提醒在現代歷史發生的事,戴卓爾夫人為了控制福克蘭群島,對阿根廷發起軍事行動,就是女性發動戰爭的 ...
普帝都係好勁😁👍

英國哀落 弱弱犯法也當首相
人材缺乏 

低能都可以做大陰蒂國首相
已經變成"日日落"帝國

引用:
原帖由 剎華 於 2022-6-30 18:14 發表
關男女事嗎?坐得領導人這位置,都不是泛泛之輩,難道貴國英女皇就是善男信女?約生有無在女皇下感到壓力呢?
但係民主國家, 識做美國隻狗就做到領導人位置

引用:
原帖由 andonlyu 於 2022-6-30 21:34 發表

但係民主國家, 識做美國隻狗就做到領導人位置
即是說現在英女皇名存實亡,掌控英國的政界的人是老美?

引用:
原帖由 剎華 於 2022-6-30 21:36 發表

即是說現在英女皇名存實亡,掌控英國的政界的人是老美?
英女皇早就名存實亡啦....

引用:
原帖由 andonlyu 於 2022-6-30 21:40 發表

英女皇早就名存實亡啦....
難怪約生敢用女人話普京了,他根本是看不起女人!!包括英女皇!!

引用:
原帖由 nakamichi 於 2022-6-30 18:10 發表
金毛應該回應,當年戴卓爾夫人在人民大會堂,比老鄧o的飛劍嚇到腳都軟!攪到落樓梯仆晒街,如果係男人就唔會咁!
你咁講即係當拜山流的

Good job

又俾人打臉,金毛真係廢!

引用:
原帖由 nakamichi 於 2022-6-30 18:10 發表
金毛應該回應,當年戴卓爾夫人在人民大會堂,比老鄧o的飛劍嚇到腳都軟!攪到落樓梯仆晒街,如果係男人就唔會咁!
唔準笑拜登。

引用:
原帖由 carters 於 2022-6-30 18:02 發表
針對英國首相約翰遜提到「如果普京是女人,就不會發動烏克蘭戰爭」,俄羅斯總統普京回應說,英國前首相戴卓爾夫人曾經在1982年為了福克蘭群島發動戰爭。 約翰遜日前接受訪問時說,普京入侵烏克蘭是一個「有毒男子氣概」的完美例子,又呼籲為世界各地的女童提供更好教育,以及需要更多女性掌權。 在土庫曼訪問的普京說,他想提醒在現代歷史發生的事,戴卓爾夫人為了控制福克蘭群島,對阿根廷發起軍事行動,就是女性發動戰爭的 ...
跟本陰狗講呢d就係智障

無比較無傷害…派對遜相形見絀…難怪英國每況愈下…

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]