• 瀏覽: 27,412
  • 回覆: 139
+3
英國首相又出醜

邊到夠你英國婆勁, 賣鴉片 四圍打仗擸野 重有依家香江條江都日日要用佢條pk英國婆個名.  

引用:
原帖由 龍潭老鼠 於 2022-6-30 18:49 發表

嬰國有一條好奇怪法律:
逆權侵佔!😂😂😂
歐美世界以至全世界確係用緊呢套原則,當年搶返來的文物土地,只要搶得到,你又攞吾返,過左一排,就會成為自己神聖的領土。

引用:
原帖由 三級警司 於 2022-6-30 19:41 發表

尤其是去過朝鮮後,發現31看世界在9up
美畜同西謊人連新疆都未去過就話強迫勞動同種族滅絕!
9UP係平常不過, 呃班200萬+1嘅豬囉都係好有用

頂,笑咗

戴卓爾夫人係男人就一定唔會打阿根廷😆😆😆😆😆😆😆😆

插到應一應😂

引用:
原帖由 yuk777044 於 2022-6-30 18:40 發表

全部垃圾,俾呢班人把持朝政,一定無運行

普京用呢張圖回應佢哋豬柒已經足夠

英腳肥遜層次低到無言😄

普~京~威~武

北約全是正義之師,炸死嘅平民都係為正義犧牲

引用:
原帖由 carters 於 2022-6-30 18:02 發表
針對英國首相約翰遜提到「如果普京是女人,就不會發動烏克蘭戰爭」,俄羅斯總統普京回應說,英國前首相戴卓爾夫人曾經在1982年為了福克蘭群島發動戰爭。 約翰遜日前接受訪問時說,普京入侵烏克蘭是一個「有毒男子氣概」的完美例子,又呼籲為世界各地的女童提供更好教育,以及需要更多女性掌權。 在土庫曼訪問的普京說,他想提醒在現代歷史發生的事,戴卓爾夫人為了控制福克蘭群島,對阿根廷發起軍事行動,就是女性發動戰爭的 ...
普京大帝完美反手抽擊金毛莊生。。。

幾乎侵略過全世界的日落英國根本無資格批評任何國家

身為一國之首,講野都唔經大腦,他們的女皇也是女人,自打嘴巴。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]