• 瀏覽: 35,842
  • 回覆: 261
  • 追帖: 2
+3
提示: 違規內容已被屏蔽
黑暴想重臨香港,近日電視機新聞不停請反對派出嚟9噏,又話要和解又話要政改,新特首請小心呢班福佳做野,全部消滅吧否則香港永無寧日!

D 曱甴就浴火重生,用黑旋風,欖菊都唔掂

引用:
原帖由 一點兩點 於 2022-6-30 16:09 發表
一國兩制我以為冇左啦
以後是中國特色「一國兩制」,標準由大陸定,唔跟國際,大家都明!

習爺爺快d送大禮俾香港免檢通關大6,等我地港人重投大灣區懷抱

引用:
原帖由 一點兩點 於 2022-6-30 16:09 發表
一國兩制我以為冇左啦
反中亂港份子心目中的一國兩制,的確是無左

引用:
原帖由 笨豬傻咪 於 2022-6-30 16:44 發表
習主席黎左香港
之前班福乖唔係要結束一黨專政咩
唔係又做門口狗呀!只係識打爛香港既設施
如果係既話,2019年時就唔好咁鳩屎大大聲講乜講物
真係廢到無檸用

特別係呢班係香討做鍵盤戰士既廢柴

@walkera2006
@生果轉貼員
@.任展鑾.
@肥矮太空灰
@highbury64
@邦之星
@黑桃A.  
@okla3
@2.0靚仔
@689倒轉又係689 ...
呢咋黃屍文宣社會垃圾

皇帝大駕光臨畢生榮幸霸氣

引用:
原帖由 幪面超人 於 2022-6-30 17:09 發表

理得佢乜嘢制啫,經濟繁榮,安居樂業先有用。好心咪信西方白痴講乜q聞屎豉油,民主自由搵唔到食要瞓街,又有屁用。
對呀!西方針對中國要分裂國家.........

引用:
原帖由 TWSK73 於 2022-6-30 17:01 發表

咁你快啲去英國,好快送埋你去盧旺達享受免費食宿
唔啱聽就叫人去英國?咩邏輯?

引用:
原帖由 mancheonghoho 於 2022-6-30 17:27 發表

以後是中國特色「一國兩制」,標準由大陸定,唔跟國際,大家都明!
「中國特色」之後仲有「新時代中國特色」

習大行埋去李+超面前, 有無人知講乜?
超哥反應好似有d驚咁,你地覺唔覺?

引用:
原帖由 笨豬傻咪 於 2022-6-30 16:44 發表
習主席黎左香港
之前班福乖唔係要結束一黨專政咩
唔係又做門口狗呀!只係識打爛香港既設施
如果係既話,2019年時就唔好咁鳩屎大大聲講乜講物
真係廢到無檸用

特別係呢班係香討做鍵盤戰士既廢柴

@walkera2006
@生果轉貼員
@.任展鑾.
@肥矮太空灰
@highbury64
@邦之星
@黑桃A.  
@okla3
@2.0靚仔
@689倒轉又係689 ...
漏左涼生
@涼鎮鷹

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]