• 瀏覽: 18,713
  • 回覆: 156
  • 追帖: 1
+4
七旬清潔工於2019年11月在上水拍攝示威者和清理路障市民的衝突,被飛磚擊中頭部死亡,兩名少年涉誤殺案今在高等法院續審,辯方的精神科醫生續作供

唔係樓主偏見! 香港真係好多呢d契弟磚家

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/社會新聞/787367/飛磚殺人-精神科醫生對次被告會面時高度焦慮-質疑說話是否準確

掟磚時就唔焦慮比警察捉到就非常焦慮

泛民陣營一貫手法
衰咗就賴精神病
以為咁就無事

精神科醫生黃宗顯指,從次被告和警員進行的第一個錄影會面可見,次被告在中途休息時步履不穩,需用右手按著椅子,在場的母親亦有扶持他。此外,次被告說話的聲線亦較輕,雙手緊握,黃認為次被告當時很緊張。

殺左人係緊張架啦
佢睇片, 又唔係睇人.......

我就覺得個精神科醫生作供時高度焦慮,質疑佢嘅說話是否準確。

引用:
原帖由 半夏善良的黑頭 於 2022-6-30 15:14 發表
掟磚時就唔焦慮比警察捉到就非常焦慮
除非係職業殺手姐......唔係既, 焦慮好正常wor

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2022-6-30 15:23 發表

除非係職業殺手姐......唔係既, 焦慮好正常wor
掟時唔焦慮

當然啦, 要坐監喎 

死咗人咁都唔焦慮
精神科醫生証明這點

都話有法官在放心架啦.

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2022-6-30 15:08 發表
七旬清潔工於2019年11月在上水拍攝示威者和清理路障市民的衝突,被飛磚擊中頭部死亡,兩名少年涉誤殺案今在高等法院續審,辯方的精神科醫生續作供

我覺得呢位磚頭之家,簡稱磚家,
應該都係近得精神科人士太多,
自已都感染到精神問題。

引用:

呢兩個係殺人狂魔罪有應得,喺後面為佢哋鼓掌逼佢哋變殺人狂魔嗰啲垃圾仲冇受懲罰

引用:

x2

殺人後焦慮就唔使坐監?

引用:

精神科醫生先最難有專業意見...

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]