• 瀏覽: 23,404
  • 回覆: 136
  • 追帖: 2
+14
引用:
原帖由 阿聞 於 2022-6-30 10:18 發表
參考消息網6月30日報導 據俄新社29日報導,俄羅斯總統普京對七國集團領導人討論自己露出胸肌的騎馬照,並打算脫衣拍照顯得比他“更酷”一事發表評論說:“我不知道他們打算怎麼脫,脫到齊腰還是腰部以下,但我認為,這將是令人作嘔的場面。”

據報導,26日,七國集團領導人在進餐時提到了普京的硬漢照,英國首相約翰遜提議大家也脫衣拍一張“更酷”的,加拿大總理特魯多接茬說不妨赤裸上身騎馬,約翰遜認為他們應當展露 ...
偽民主大國主子
只聽命老尾
全世界打家劫舍

七國集團領導人有女性喎

引用:
原帖由 lovecpc 於 2022-6-30 10:23 發表

同意
我們十四億人與俄國成一陣線,老尾這起哭崩了,
我們十四億人是支持俄國滅烏
唔知點解好多人盲目支持老俄,老俄狼子野心,以前一路想食我哋關東地區,我哋初建國時一路想踏死中國,而今時今日仲佔領咗中國好多地方,唔信上Google睇吓,百度都得

所謂7國領袖真係好ON9, 咁小學雞既話題都拎出來講. 怪唔得7國就冧啦. 不過, 冧之前我都想睇下個西婆來恩對漏氣波喎. 快D露下啦. 

引用:
原帖由 lovecpc 於 2022-6-30 10:23 發表

同意
我們十四億人與俄國成一陣線,老尾這起哭崩了,
我們十四億人是支持俄國滅烏
直情要成個中國畀埋俄羅斯,傻西有你,俄國必強.🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

歐洲有幾多個細國,俄羅斯又有幾大塊土地侵略返嚟,中國比買句都嫌少.中國有你哋班仆街,必忘.

約翰遜講稞體其實根本就係在性騷擾在場唯一女性(馮德萊恩(歐盟主席)) 成班麻甩佬開玩笑得咁開心,嘻皮笑臉,開party 一樣。烏克蘭的人看到唔知有咩感受。
其實真係幾令人作嘔

引用:
參考消息網6月30日報導 據俄新社29日報導,俄羅斯總統普京對七國集團領導人討論自己露出胸肌的騎馬照,並打算脫衣拍照顯得比他“更酷”一事發表評論說:“我不知道他們打算怎麼脫,脫到齊腰還是腰部以下,但我認為,這將是令人作嘔的場面。”

據報導,26日,七國集團領導人在進餐時提到了普京的硬漢照,英國首相約翰遜提議大家也脫衣拍一張“更酷”的,加拿大總理特魯多接茬說不妨赤裸上身騎馬,約翰遜認為他們應當展露 ...
報告:發現7條儍佬裸跑

引用:
原帖由 ctchan20f 於 2022-6-30 12:18 發表
七國集團領導人有女性喎
馮西殼一樣可以show胸肌

死老美7G 會議 原來係商討剝衫

柒國集團真係柒出國際

引用:
原帖由 阿聞 於 30-6-2022 10:18 發表

以七國集團領導人嘅身材
露上身的確係影嚮市容嘅
佢地都係算把啦

但樓主引用嘅新聞標題起得好差
個記者應該有立場
一句讀落嚟,就好似七國集團流氓口頭輕薄普京,而普京就只能好似婦女無助咁鬧佢地賤格

七國流氓集團外型身材唔夠普京smart,就用新聞標題弱化普京

民主邪教嘅一眾領頭及其信眾, 已經係好似臨死前爭札嘅病毒, 瘋狂繁殖, 見野就咬, 非我即敵, 揭斯底里.

引用:

宜家d西人淨係識抄人,冇晒新意

引用:
原帖由 肥仔xxx 於 2022-6-30 12:19 發表

唔知點解好多人盲目支持老俄,老俄狼子野心,以前一路想食我哋關東地區,我哋初建國時一路想踏死中國,而今時今日仲佔領咗中國好多地方,唔信上Google睇吓,百度都得
支持西人打西人,最好打死晒佢,十分好

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]