• 瀏覽: 8,642
  • 回覆: 44
+2
引用:
原帖由 小李廣花榮00 於 2022-6-30 12:16 發表

屌, 咪又話咩獎牌機器囉, 狗口長不出象牙
仲有就係話中國強廹兒童接受嚴格訓練囉!!

引用:
原帖由 keigohgoh 於 2022-6-30 12:27 發表

仲有就係話中國強廹兒童接受嚴格訓練囉!!
咪就係,我L信佢地果D NBA球員個個大學畢業先學拍波

霍家大少奶的十面世錦丶四面奧運金牌都幾難破。今次有去打氣。
全家有女初長成,情商好高。
https://m.youtube.com/watch?v=fw8lGYhEgxg

附件

71E269FB-5EC5-4591-9110-00D56F5194D6.jpeg(57.71 KB)

引用:
原帖由 小李廣花榮00 於 2022-6-30 12:31 發表

咪就係,我L信佢地果D NBA球員個個大學畢業先學拍波
佢地又會話外國嘅兒童係為興趣而自願去訓練,只有中國嘅兒童係被強廹嘅!!

引用:
原帖由 cwilson1 於 2022-6-30 12:09 發表
擔心外國佬會玩挪渣招,跳水唔夠中國人黎,奧運會取消奧運項目
死鬼佬有乜做唔出
乒乓波唔夠打就要改大d個波等個波慢d都夠膽死
唔夠人黎就要刻苦d
蘇tim咁 苦練出成績

引用:
原帖由 JamesJamesLau 於 2022-6-30 12:39 發表

死鬼佬有乜做唔出
乒乓波唔夠打就要改大d個波等個波慢d都夠膽死
唔夠人黎就要刻苦d
蘇tim咁 苦練出成績
你見識少唔怪你,將個「波」改動提高競技難度、喺好多球類運動已經存在。你知唔知道呢十年、足球個「波」改過幾多次?

熱烈祝賀

引用:
原帖由 一家團聚 於 2022-6-30 13:54 發表

你見識少唔怪你,將個「波」改動提高競技難度、喺好多球類運動已經存在。你知唔知道呢十年、足球個「波」改過幾多次?

你有冇睇人寫乜野呀
乒乓波呀
改大個乒乓波,等個波球速慢d,死鬼佬反應唔夠亞洲人快,咁樣就佢地

你講足球改動,係想射個波飄d守龍難d 等入球多d 場波好睇d 觀眾多d 轉波多d賺錢又多d,呢d係sports marketing商業野而家運動全部係向錢$$$ 如果唔係邊得球員轉個會都射精咁億億聲

努力的成果, 一陣老美又眼紅

引用:
原帖由 JamesJamesLau 於 2022-6-30 14:07 發表

你有冇睇人寫乜野呀
乒乓波呀
改大個乒乓波,等個波球速慢d,死鬼佬反應唔夠亞洲人快,咁樣就佢地

你講足球改動,係想射個波飄d守龍難d 等入球多d 場波好睇d 觀眾多d 轉波多d賺錢又多d,呢d係sports marketing商業野而家運動全部係向錢$$$ 如果唔係邊得球員轉個會都射精咁億億聲
一半一半,改大左個波,的確對以近台快攻打法不利,但從觀賞角度,這種改變令中遠台多回合對攻增加,又的確是好睇好多,有利於吸引觀眾

不過乒乓球不愧為中國國球,點改都好,還是領先世界

中國運動員加油

可惜全紅嬋係10米高台跳水有失誤,輸左比隊友陳芋汐

真係屈機。
西方又來向國泳聯施壓取消跳水。

引用:
原帖由 dannyi999 於 2022-6-30 07:41 發表
得15 歲,前途無限。
佢係孝順女

引用:
原帖由 6674 於 2022-6-30 08:39 發表

單人項目以0.3分輸比隊友。
其實係好事,唔好一個玩唒,亦有助激發鬥志。
陳芋汐 咪奧運亞軍囉 兩個係奧運fd 到乜咁

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]