• 瀏覽: 28,255
  • 回覆: 203
+19
引用:
原帖由 屙唔出屎 於 2022-6-30 07:44 發表
斷咪斷,反正烏就變廢墟。
正名烏克爛

引用:
原帖由 小李廣花榮00 於 2022-6-30 10:49 發表

講得啱係可以不理呀, 不過小丑戲子玻璃心唔似師兄你咁有胸襟囉, 打俄佬佢冇咁勇猛. 屌D可以不理嘅國家就惡過鬼
鬱埋鬱埋成肚氣,一次過爆出黎~~~

敘利亞深受尾國所害,做乜要陪住睇戲子做三流表演。

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2022-6-30 10:14 發表
巴沙爾,明玩野
冇2015普京出兵敘利亞, 巴沙爾一早變成利比亞嘅卡達非 伊拉克嘅薩達姆

要巴沙爾下台嘅西方, 自己都下哂台, 巴沙爾2022仲在位

引用:
原帖由 crazymannnnn 於 2022-6-30 07:29 發表
烏克蘭東部盧甘斯克(Luhansk)及頓涅茨克(Donetsk)地區大部分領土落入俄羅斯手中,敘利亞政府6月29日承認該兩個地區的獨立地位,烏克蘭總統澤連斯基(Volodymyr Zelensky)隨即宣布與敘利亞斷交。

美聯社報道,敘利亞總統巴沙爾(Bashar Assad)早前與烏東該兩個地區的代表會面後,大馬士革方面決定承認「盧甘斯克人民共和國」及「頓涅斯克人民共和國」獨立和建立外交關 ...
澤連斯基食屎啦.

引用:
原帖由 crazymannnnn 於 2022-6-30 07:29 發表
烏克蘭東部盧甘斯克(Luhansk)及頓涅茨克(Donetsk)地區大部分領土落入俄羅斯手中,敘利亞政府6月29日承認該兩個地區的獨立地位,烏克蘭總統澤連斯基(Volodymyr Zelensky)隨即宣布與敘利亞斷交。

美聯社報道,敘利亞總統巴沙爾(Bashar Assad)早前與烏東該兩個地區的代表會面後,大馬士革方面決定承認「盧甘斯克人民共和國」及「頓涅斯克人民共和國」獨立和建立外交關 ...
遲D 仲有無得斷交呢.......國都亡左....

人他係由人民支持獨',聞煮國家懂的

引用:
原帖由 小李廣花榮00 於 2022-6-30 11:09 發表

佢都唔算屈埋堀埋啦,全世界除左拜登有邊個未俾佢屌過唧?德法企佢果邊都日日俾佢屌,世界首席怨婦
俗稱「發爛渣」。

引用:
原帖由 snoopy_fa 於 2022-6-30 11:07 發表

冇2015普京出兵敘利亞, 巴沙爾一早變成利比亞嘅卡達非 伊拉克嘅薩達姆

要巴沙爾下台嘅西方, 自己都下哂台, 巴沙爾2022仲在位
巴沙爾笑到最後

引用:

要制裁人冇得食麥當勞?

烏克蘭自己攞嚟衰! 下個倒霉應該係立陶苑!

烏克蘭學人講制裁人喎

司機演員有咩能力阻到

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]