• 瀏覽: 21,154
  • 回覆: 103
+3
中環有人墮樓。警方今午(29日)4時許,接獲國際金融中心2期保安報案,指發現一名男子倒臥在上址對開,昏迷不醒,懷疑他從高處墮下。救護員接報趕至,將事主送律敦治醫院搶救,惜終告不治。警方經調查後,證實死者姓吳(18歲),相信他在上址一平台墮下,現場沒有檢獲遺書,其死因有待剖屍後確定。據了解,事主因感情問題而輕生。

女人唔重要 錢先係萬能

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20220629/bkn-20220629192756658-0629_00822_001.html

終於有人上IFC

引用:
原帖由 chiangmaiwolf 於 2022-6-29 20:21 發表
終於有人上IFC
3樓平台

引用:
原帖由 siuroy123 於 2022-6-29 20:19 發表
中環有人墮樓。警方今午(29日)4時許,接獲國際金融中心2期保安報案,指發現一名男子倒臥在上址對開,昏迷不醒,懷疑他從高處墮下。救護員接報趕至,將事主送律敦治醫院搶救,惜終告不治。警方經調查後,證實死者姓吳(18歲),相信他在上址一平台墮下,現場沒有檢獲遺書,其死因有待剖屍後確定。據了解,事主因感情問題而輕生。

IFC頂樓

引用:
原帖由 siuroy123 於 2022-6-29 20:21 發表

3樓平台
咁高又怕痛
但最終如願

引用:
原帖由 人之初大大 於 2022-6-29 20:30 發表

IFC頂樓
怪不得
輸乜輸物要排隊上國金
因保安問題上唔到頂層都上到三樓平台
掛名好聽到咗國金

RIP

抗疫抗到人都灰

引用:
原帖由 chiangmaiwolf 於 2022-6-29 20:21 發表
終於有人上IFC
18 歲 洗唔洗

引用:
原帖由 飛劍龍 於 2022-6-29 20:51 發表
抗疫抗到人都灰
你成日放負佢梗係灰

我就覺得o喎,再抗十年八載都越戰越勇

為女死為女亡

IFC 唔係睹仔先上去既咩

18歲, 大把日子, 點解咁睇唔開

18 歲情困跳樓? on 9。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]