• 瀏覽: 32,006
  • 回覆: 191
  • 追帖: 1
+8
澤連斯基講得越多越覺得佢假
真心為人民就應該好好同俄羅斯傾傾停戰
如果佢似為自己宣傳多過為人民著想

偽烏克蘭殺害操俄語國民,非法侵佔俄羅斯國土,面不紅氣不喘

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2022-6-30 09:15 發表
其實粒彈點會咁慢, 比普通CCTV影到 
係囉. 即使衛星圖都只係影到-->無事--> 爆炸-->煙....
飛彈都唔知邊度飛去的...

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2022-6-29 17:47 發表
點解唔一早公開 
大佬啊, 唔好趨交稿啦, 時間會限制我想像

引用:
原帖由 kid_a 於 2022-6-30 12:53 發表

係囉. 即使衛星圖都只係影到-->無事--> 爆炸-->煙....
飛彈都唔知邊度飛去的...
美國做測驗果陣咪可以影到咁lor
重量+導彈動力.....落地果下最快.......

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2022-6-29 17:34 發表
俄羅斯軍方周一(27日)轟炸烏克蘭中部城市克列緬丘格一個商場,造成至少20死59傷。烏克蘭總統澤連斯基周二(28日)公開

...
咁司機咪冇得拉人去當兵

司機知唔知國際慣例,打贏做麥都得,輸左要割地賠錢,除時要賠埋命。
文宣都唔好咁幼稚,口講追究責任係無用。

大商場附近連一條似樣D的公路都沒有,首都基輔真係落後到咁﹖

一定要追究到底呀. 喜劇演員快手拎住條片過去叫普京賠錢啦. 

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2022-6-29 17:47 發表
點解唔一早公開 
因為要做後期制作

一邊打緊仗, 一邊行商場. 烏克蘭精神分裂.

引用:
原帖由 亞藍米 於 2022-6-30 14:16 發表

因為要做後期制作
cctv唔係影商場門口, 係16比9高清影街

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2022-6-30 14:43 發表

cctv唔係影商場門口, 係16比9高清影街
咪就係要睇唔到著住迷彩服嘅人路過囉

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2022-6-29 17:34 發表
俄羅斯軍方周一(27日)轟炸烏克蘭中部城市克列緬丘格一個商場,造成至少20死59傷。烏克蘭總統澤連斯基周二(28日)公開

...
呢單嘢唔好跟車咁貼呀!隨時去識邊自導自演。

打仗唔係你炸我  就我炸你

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]