• 瀏覽: 32,553
  • 回覆: 191
+8
尾式民主真好,一班傻仔選個xx 出嚟,唔知為乜,要自己國家死咁多人,打爛晒成個國家,就算戰事結束,呢個國家要復原都唔知要幾多代人的努力,唔知選佢嗰啲人有乜感想

戲子的戲好屎,但因為幕後有人撐腰,還是奉上幾下掌聲

嘩!連導彈都拍得甘清楚

引用:
原帖由 LYT-C 於 2022-6-29 17:48 發表
一定要追究到底, 司機應該即刻買張機票去莫斯科搵普京算帳
哈哈!睇嚟,買張單程機票都已經夠用啦啩?

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2022-6-29 17:34 發表
俄羅斯軍方周一(27日)轟炸烏克蘭中部城市克列緬丘格一個商場,造成至少20死59傷。烏克蘭總統澤連斯基周二(28日)公開

...
次次都比佢影到
有沒有甘岩啊

烏軍專將發射基地放在學校醫院商場這些地方, 搏俄軍唔會炸佢

能夠追焦導彈,咩相機拍?呢部機應該大賣啦,追焦雀仔應該輕鬆加愉快,而且呢部機應該有(一早知)功能,可以提前至少半個鐘set定部機。

呢條仆街幾時先收皮?一日到黑都玩情緒blackmail,煩唔煩屌佢老母

廢話。睇佢幾時給普京斬首。

引用:
俄羅斯軍方周一(27日)轟炸烏克蘭中部城市克列緬丘格一個商場,造成至少20死59傷。烏克蘭總統澤連斯基周二(28日)公開

...
如果用過千萬港元嘅武器去打一個無料嘅商場, 老烏咪賺左 ?

引用:

...
乜商場唔可以係軍火庫咩?

一定唔喺俄佬導彈,根據黃人智將描述,俄軍三個月前只得三日糧已經餓L死晒

您保到條命先再講啦司機

忽發奇想,國家打緊仗,仲會有人去商場shopping?

引用:
原帖由 LX8000 於 2022-6-29 18:05 發表
啲導彈咁高速又唔會事先通知幾時會炸你,有冇咁橋可以擺定個鏡高嚟影得咁清楚?除非啲導彈係份自己或啲萌友發:射嘅所以預先知道可以擺定個鏡頭嚟拍沙龍照!
直頭美圖秀秀喇,下期整條登月片你睇都得,摷下可能連整都慳番

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]