• 瀏覽: 31,767
  • 回覆: 191
  • 追帖: 1
+8
引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2022-6-29 17:47 發表
點解唔一早公開 
製作需要時間,唔係話公開就公開㗎。

商場?邊度?

引用:
原帖由 Normal_Guy 於 2022-6-29 18:20 發表
超音速導彈都影得咁清,勁,個鏡頭勁過超音速,冇得頂. 
可能借咗馬會套超高速攝影系統影都唔定架。😂🤣

一係你炸返佢

講就兇狠

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2022-6-29 17:34 發表
俄羅斯軍方周一(27日)轟炸烏克蘭中部城市克列緬丘格一個商場,造成至少20死59傷。烏克蘭總統澤連斯基周二(28日)公開

...
高清電影當然要有高手寫劇本,加埋導演,特技演員,
配合高清攝像機。仲有靚靚場景,先可以拍出咁高清的電影。

引用:
俄羅斯軍方周一(27日)轟炸烏克蘭中部城市克列緬丘格一個商場,造成至少20死59傷。烏克蘭總統澤連斯基周二(28日)公開

...
而家國家打緊仗,仲想開開心心去shopping ,冇事發生。同小學雞曱甴一樣,我破壞,但又唔想負責任。

引用:

...
炸還炸,炸咩都得,死俄佬炸商場,我入面d勞冇啦,屌

追究到 私基 老死都追唔到架啦,不過呢,言論自由,講下冇壞!

點追究?

俄佬用大炮,
司機出嘴炮!

點解支導彈射過嚟會影得咁清楚?

這個證據,哈哈,說實話,似演戲多點

相信未投票比澤連基司嘅烏克蘭🇺🇦巿民,一定好憎恨佢,因為佢嘅決定,搞到城巿溶溶爛爛。

未聽過打緊仗嘅地方會仲有商場開比人行…烏克蘭真係一個好特神奇嘅地方…

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]